🔥İndirim ASUS PG32UCDM3 OLED 77.699 TL PARAF VE AXESS PEŞİN FİYATINA TAKSİT

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Düş olum düş seni de alacam

Bunun bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir arkadaşlar merakımdan soruyorum

Yüce dağıtıcı firmalarımız ve perakendecilerimiz alt modelin 60 lira olmasına bununda ondan daha iyi olduğu için 80 lira olmasına karar vermiş. 1k$ civarına tedarik ediyorlar.

yeni geldi ülkeye saplıyorlar haliyle
Anladım hocam çünkü aşırı pahalı geldi bana aynı özelliklere sahip samsung g8 smart oledi kullanıyorum hadi mat olayları yanma olayları daha az olur 50ye satarsın da bu fiyatlara oled tv alırım şahsen

Anladım hocam çünkü aşırı pahalı geldi bana aynı özelliklere sahip samsung g8 smart oledi kullanıyorum hadi mat olayları yanma olayları daha az olur 50ye satarsın da bu fiyatlara oled tv alırım şahsen
yok hocam g8 mat oled bunun yanında aciz kalır, o kadar da değil. bu ürün zaten globaldede çok ucuz değil nispeten yeni çıktığı için

bu model şu an piyasadaki en iyi qd oled monitor o nedenle de fiyatı şişirdikçe şişiriyorlar. ederi normalde max 65k ama üstü tamamen haksız kazanaç bence

Bomboş para, 2 oled parası. Bende msi oled var ips ten geçtim evet fark çok iyi ama ona rağmen fiyat farkına değmez derken buna hiç değmez gider 2 Oled alırım, ya da direksiyon seti alırım başka şeylere veririm o parayı yine buna vermem. Fakir de olsak zenginde enayi olmayalım.

6 tane sistem var evde sağol 😅
Kanka bu ocak söndürür bir kışı kombisiz geçirirsin :D İkinci elden 2k'ya falan alev işlemcili laptop falan al baride kışı geçirirsin.

Geri