❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Tambol Antep Fıstıklı 10 adet 493 TL

Siene

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
830
Sepete 10 adet ekleyin 5 al 4 öde kampanyası var.
Mağaza takip kuponu 15 tl ve GIDA100 kuponunu uygulayın.

Çok sattığı için son kullanma tarihi iyi geliyor daha önce bu satıcıdan da aldım hiç sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Çok güzel fırsat. Faydalandım. Teşekkürler

Sepete 10 adet ekleyin 5 al 4 öde kampanyası var.
Mağaza takip kuponu 15 tl ve GIDA100 kuponunu uygulayın.

Çok sattığı için son kullanma tarihi iyi geliyor daha önce bu satıcıdan da aldım hiç sorun yaşamadım.
Avrupadan dönen antep fıstığı değil mi bu ?

Son kullanma tarihine 10-15 kalmış gönderiyorlar dikkat edin. Geçen hafta 16 tane aldm. 15 gün kalmış ürün gönderdiler. 1 tanenin tadına baktım bozuk gibiydi. 15 ini geri iade ettim. 🫤

Avrupa'dan dönenler bitmiştir çoktan dicektim ama yüzde 35 ise onlar olabilir. Hem fıstık oranı artmıştı hem indirim yapmışlardı o dönem

kahve dünyası o dönen fıstığı kullanmaz. tr nin en kaliteli çikolatalarını bu adamlar yapıyor

Son kullanma tarihine 10-15 kalmış gönderiyorlar dikkat edin. Geçen hafta 16 tane aldm. 15 gün kalmış ürün gönderdiler. 1 tanenin tadına baktım bozuk gibiydi. 15 ini geri iade ettim. 🫤
Bu satıcıdan daha önce aldım son kullanma tarihleri 1 seneye yakındı.
Sana belki başka satıcıdan kötü gelmiştir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kahve dünyası o dönen fıstığı kullanmaz. tr nin en kaliteli çikolatalarını bu adamlar yapıyor
Bundan başka çikolata almıyorum artık. Diğerlerinin şeker ve katkı oranı buna göre çok fazla.
Sonuçta zorunlu gıda değil tamamen tercih meselesi. Bu tür gıdaların ağız tadıma en uygun ve içerik olarak en iyisini almaya çalışırım. Zaten çok fazla tüketilmediği için zararı minimuma indirip lezzetin keyfini çıkarırım.

Bu satıcıdan daha önce aldım son kullanma tarihleri 1 seneye yakındı.
Sana belki başka satıcıdan kötü gelmiştir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bundan başka çikolata almıyorum artık. Diğerlerinin şeker ve katkı oranı buna göre çok fazla.
Sonuçta zorunlu gıda değil tamamen tercih meselesi. Bu tür gıdaların ağız tadıma en uygun ve içerik olarak en iyisini almaya çalışırım. Zaten çok fazla tüketilmediği için zararı minimuma indirip lezzetin keyfini çıkarırım.
bende aynı şekilde sadece bunu yiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri