mehmet çavuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
dün masamda bi temizlik yapıyodum yanlışlılka monütörüme değmişim ve çizik oluştu nasıl geçiririm
bozukluk yok kapalıykende sanki arabalardaki çizikler varya onun gibi foto atamıyorum burayanasıl bir çizik? ekran açıkken oluyorsa paneli bozulmuş olabilir
bu şekilde resim ekleyebilirsinbozukluk yok kapalıykende sanki arabalardaki çizikler varya onun gibi foto atamıyorum buraya

bu şekilde resim ekleyebilirsin
hızlı resim üzerinden yapıyoruz.Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.hizliresim.com
şu şekil BBcode seçiyoruz ve sonra orayı kopyalayıp yapıştırıyoruz bu kadar xd.
chatgpt de ya panel değiştir yada ekran koruyucu al diyo ekran koruyucu alsam ben, rahatsız eder mi? kullanımdagideremezsin, coating kaplama bu direkt, yapacağın her işlem zarar verecek
Bu çizik geçmez direkt kaplama çizilmiş ekran koruyucum alıp taksan kaplamanın üstüne takacaksın yani çizik orada durmaya devam edecek bir şey değişmeyecekchatgpt de ya panel değiştir yada ekran koruyucu al diyo ekran koruyucu alsam ben, rahatsız eder mi? kullanımda
çok aşırı rahatsız etmiyo ama ben takıntılıyım ekran mı değişecekBu çizik geçmez direkt kaplama çizilmiş ekran koruyucum alıp taksan kaplamanın üstüne takacaksın yani çizik orada durmaya devam edecek bir şey değişmeyecek
Ekran değiştirme parası monitörle aynı paradır kısaca monitörün değişmesi lazımçok aşırı rahatsız etmiyo ama ben takıntılıyım ekran mı değişecek