Tarafımdan habersiz hat açıldı 4 5 gündür ve biri kullanıyor şu an

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

fox1

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhabalar
Bugün anneme hat çıkaracaktım babamla birlikte; babam adına çıkarıldı bayi dedi biz kimlik işlemlerini tamamlayalım 1 saat sonra kimliğini al vs gel
Sonra biri gelmiş oda hat çıkaracakmış yanlışlıkla babamın adına hat çıkardılar ve bayi bir şey olmaz diye söylemlerde bulundu
ne yapabilirim şu an fikrinizi bilmek isterim

Güncelleme: Olay bugün değil 4 5 gündür varmış 4 5 gün önce tahaüttüm bitiyordu operatör değiştirecektim aynı bayiden ondan sonra olmuş

Son düzenleme:
Bayiye git ve böyle bir şey kabul edilemez hemen kapatın hattı yoksa polis çağıracağım de, kapattır kesinlikle, bir şey olacağından değil ama ne olur ne olmaz bilemezsin belki o hatla adam illegal işler yapacak hat sahibi baban yıllarca mahkemelerde gezecek.

Merhabalar
Bugün anneme hat çıkaracaktım benim adıma çıkardımda bayi dedi biz kimlik işlemlerini tamamlayalım 1 saat sonra kimliğini al vs gel
Sonra biri gelmiş oda hat çıkaracakmış yanlışlıkla babamın adına hat çıkardılar ve bayi bir şey olmaz diye söylemlerde bulundu
öyle saçmalık mı var hocam git bayiye kapattır seriden tanımadığın kişi sonuçta bişi olsa babanın başı yanacak 10 dkda seriden kapattır ücret vs derlerse biz böyle bişi talep etmedik diyip polis çağırırz vs diye konuşursun
şikayetçide olurum dersin sonuçta izinsiz yapıldı diye (eğer izinsizse tabi babana sor nolur nolmaz)

Merhabalar
Bugün anneme hat çıkaracaktım benim adıma çıkardımda bayi dedi biz kimlik işlemlerini tamamlayalım 1 saat sonra kimliğini al vs gel
Kapatıyorlarsa polis çağır, işlem başlatsınlar.

Bayiye git ve böyle bir şey kabul edilemez hemen kapatın hattı yoksa polis çağıracağım de, kapattır kesinlikle, bir şey olacağından değil ama ne olur ne olmaz bilemezsin belki o hatla adam illegal işler yapacak hat sahibi baban yıllarca mahkemelerde gezecek.
Babam hep tanıdıktır diye bunların yanına gider çocuğuna bırakmışlar '15 16 yaş sanırım' çocuğu gitmiş tanımadığımız bir kadına babamın adına açmış gittim onları aradım dedim direk iptal edin bu sizin sorumluluğunuz felan iptal edilmesine dair bana belge gönderin diye adam dedi şimdi iptal ediyorum göndereceğim dedi bekliyorum bakalım
öyle saçmalık mı var hocam git bayiye kapattır seriden tanımadığın kişi sonuçta bişi olsa babanın başı yanacak 10 dkda seriden kapattır ücret vs derlerse biz böyle bişi talep etmedik diyip polis çağırırz vs diye konuşursun
şikayetçide olurum dersin sonuçta izinsiz yapıldı diye (eğer izinsizse tabi babana sor nolur nolmaz)
bayiyi aradım hocam gerekenleri yapacaklarını söylediler şu an beklemedeyim
Kapatıyorlarsa polis çağır, işlem başlatsınlar.
şu an beklemedeyim hocam gereken yapılmazsa yasal yola başvuracağım teşekkürler cevap için @Miragess @dogankccm0 @Rickkyy

Babam hep tanıdıktır diye bunların yanına gider çocuğuna bırakmışlar '15 16 yaş sanırım' çocuğu gitmiş tanımadığımız bir kadına babamın adına açmış gittim onları aradım dedim direk iptal edin bu sizin sorumluluğunuz felan iptal edilmesine dair bana belge gönderin diye adam dedi şimdi iptal ediyorum göndereceğim dedi bekliyorum bakalım

bayiyi aradım hocam gerekenleri yapacaklarını söylediler şu an beklemedeyim

şu an beklemedeyim hocam gereken yapılmazsa yasal yola başvuracağım teşekkürler cevap için @Miragess @dogankccm0 @Rickkyy
Hallederler ya halletmeyeceklerini dusunmuyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: fox1
Merhabalar
Bugün anneme hat çıkaracaktım babam adına çıkardımda bayi dedi biz kimlik işlemlerini tamamlayalım 1 saat sonra kimliğini al vs gel
benim de böyle sıkıntım oldu hat aldık başkasının üzerine çıktı başkasının hatını bize satmış dava falan kullandığı kişi bişey yaparsa hat sahibi kimse onu buluyorlar sıkıntı olabilir sizede

• Beğen
Merhabalar
Bugün anneme hat çıkaracaktım babam adına çıkardımda bayi dedi biz kimlik işlemlerini tamamlayalım 1 saat sonra kimliğini al vs gel
Kapatsalarda kapatmasalarda polis çağır şikayetçi ol.

• Beğen
bişey olmaz dediğine göre sadece sana değil herkese yapıyordur bu bayii
büyük ihtimal açık hat satıyor.

Çok kötü, çok korkunç! Dilerim ki bir şey olmaz ama çok riskli. IBAN'a gelen giden para bile takip edilip ağır cezalar verilebiliyorken telefon hattı da en az aynı derece büyük ve riskli. Hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Sizi meşgul edecek ama lütfen gerekeni yapın.

• Beğen
bişey olmaz dediğine göre sadece sana değil herkese yapıyordur bu bayii
büyük ihtimal açık hat satıyor.
Meğerse 1 hafta önce açmışlar ben numara taşıma yapmıştım hattım babamın adına kayıtlıymış gitmiş 14 15 yaşındaki çocuk bunu yapmış gel de delirme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü, çok korkunç! Dilerim ki bir şey olmaz ama çok riskli. IBAN'a gelen giden para bile takip edilip ağır cezalar verilebiliyorken telefon hattı da en az aynı derece büyük ve riskli. Hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Sizi meşgul edecek ama lütfen gerekeni yapın.
Gerekeni yapacağım teşekkürler cevap için

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719