BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Betaplus (gaming gentr) mi?

Çok geçmiş olsun sancılı bir değişim iade süreci sizi bekliyor thhye başvurma durumunuz bile çıkabilir

Böyle bir şey mümkün değil senin ilk kartın baz alınır ilk öncelikle seçeneklerden 5070 TI'ı çıkar bence sen, bence gereksiz uzatıyorsun eğer gelen kartta bir sorun yoksa ve sende kullanacaksan kullanılmış yollansa da okey derdim çünkü üst versiyonu sonuçta aynı model değil.
Adamlar üst versiyonu vermek zorunda değil siz sadece beklenti içine girmişsiniz bu noktada adamların yapabileceği bire bir değişim veya para iadesi değişim sunmuyor olabilirler sunmuyorlar diye üst modeli vermek zorundalar diye bir şey yok
Eğer diyorsanizki para iadesi alırsam zarar ederim malın fiyatı arttı mahkemeye verin enflasyon farkını isteyin kazanırsanız parayı alır masrafları ödertirirsiniz

Arkadaşın dediğine katılıyorum sorun yoksa kullanın bence

Adamlar üst versiyonu vermek zorunda değil siz sadece beklenti içine girmişsiniz bu noktada adamların yapabileceği bire bir değişim veya para iadesi değişim sunmuyor olabilirler sunmuyorlar diye üst modeli vermek zorundalar diye bir şey yok
Eğer diyorsanizki para iadesi alırsam zarar ederim malın fiyatı arttı mahkemeye verin enflasyon farkını isteyin kazanırsanız parayı alır masrafları ödertirirsiniz

Arkadaşın dediğine katılıyorum sorun yoksa kullanın bence
Hocam kullanıyorum şuan. Thh için diretme sebebim müşteriyi resmen asalak yerine koymaları. Açılmış kullanılmış 2. el ürün gönderiyorlar değişim yaptık adı altında. Benim zoruma giden asıl olay buydu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Tam Galax Marka kartı garantiye göndereceğim zaman bu konuyu gördüm.. Kartı Betaplus'a nasıl ulaştırdınız ? Ben aradığım zaman satın aldığınız platform üzerinden iletişime geçin diyorlar ama kartı 2. el almıştım. Ayrıca şimdi kartı garantiye göndermeye çekindim. Kart 4080 super bu arada.
Cihazın alındığı platform üzerinden irtibata geçmeye çalışın yada direk Betaplus satıcısına mail gönderin adres isteyin o şekilde iletin. Sorunun tam olarak ne bilmiyorum ama herşeye hazırlıklı ol derim.

Hocam kullanıyorum şuan. Thh için diretme sebebim müşteriyi resmen asalak yerine koymaları. Açılmış kullanılmış 2. el ürün gönderiyorlar değişim yaptık adı altında. Benim zoruma giden asıl olay buydu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın alındığı platform üzerinden irtibata geçmeye çalışın yada direk Betaplus satıcısına mail gönderin adres isteyin o şekilde iletin. Sorunun tam olarak ne bilmiyorum ama herşeye hazırlıklı ol derim.
Bakım zamanı geldi hocam sadece herhnagi bir sorunu yok kartın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri