Sipariş geçecem şimdi acil yardım parçalar uyumlu mu ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468

ekran kartı , ssd , psu ve sıvı soğutucu elimde var.

4070 Tİ
980 pro 1 TB
thermaltake toughpower GF3 850 watt
arctic II 360 MM

Son düzenleme:
Güzel sistem. Sıvı soğutmaya gerek var mı emin değilim. Bence hava soğutma da yeterli olacaktır.

Tercih meselesi. Sıvı soğutma elbette göze daha çok hitap ediyor. Sistem bu haliyle güzel, alınır.

32gb rame 29k verecek agah gülerimmmm
96gb ddr5 21,600 liradan 10 tane aldım geçen ay arkadaşların hesaplarıyla aldım 7-10binden 64gb ddr5 ramler aldım 10 tane felan neyse sözüm siz varken piyasa düşmez ahahaha

32gb rame 29k verecek agah gülerimmmm
96gb ddr5 21,600 liradan 10 tane aldım geçen ay arkadaşların hesaplarıyla aldım 7-10binden 64gb ddr5 ramler aldım 10 tane felan neyse sözüm siz varken piyasa düşmez ahahaha
kriz falan yok millet 2 ay ram almasın eski fiyatlara döner

haklısın ddr6 ramler çıkacak en son kriz havası verelim dediler
kriz olsa sen googlea yazdığında 100000 tane ram bulabilir misin? hangi yahudi planladiysa bu yalani artık

Tercih meselesi. Sıvı soğutma elbette göze daha çok hitap ediyor. Sistem bu haliyle güzel, alınır.
Hocam bide bir sorum daha olacak. görselde gördüğünüz kırmızı ile işaretlediğim yere sıvı soğutucu koyacam. Fakat sıvı soğutucunun kendi fanlarını değiştirecem. Oraya alacağım fanları düz fan mı almalıyım yoksa reverse mi ? Yani sıvı soğutucu o pozisyondayken üstüne takacağım fanlar havayı içeri mi çekmeli yoksa dışarı mı itmeli ? ona göre düz veya reverse fan alacam.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    28.9 KB · Hit: 19
Hocam bide bir sorum daha olacak. görselde gördüğünüz kırmızı ile işaretlediğim yere sıvı soğutucu koyacam. Fakat sıvı soğutucunun kendi fanlarını değiştirecem. Oraya alacağım fanları düz fan mı almalıyım yoksa reverse mi ? Yani sıvı soğutucu o pozisyondayken üstüne takacağım fanlar havayı içeri mi çekmeli yoksa dışarı mı itmeli ? ona göre düz veya reverse fan alacam.
Yan tarafa düz alacaksın arka egzoz ve alt kısma reverse alın

Sıvı soğutucu oalrak şunada bakabilirsin

kendi fanlarınıda radyatörün arka kısmına gözükmeyecek şekilde montajlayın push pull yapmış olursunuz sıcaklığa etki eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,889
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri