❌İndirim Bitti! COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC 33,999 TL

kral ne yaşadın anlat da millet faydalansın
Hocam, daha önce açtığım konuda da detaylı şekilde bahsetmiştim; bende RTX 4060 Ti Ultra modeli vardı. Cihaz daha 1 aylık olmasına rağmen ilk olarak RGB aydınlatmasında sorun çıktı. Ardından yazılım tarafı tamamen bozuldu ve ekran kartını hiçbir şekilde kontrol edemez hale geldim (fan hızı vb.). Bunun dışında ani çökmeler gibi problemler de yaşadım.

Garantiye yazdığımda ise Colorful ürünlerinde RGB arızasının “normal” olduğunu ve eğer rahatsız etmiyorsa göndermememi söylediler. Daha önce aynı firmaya bir ürün gönderdiğimde 20 gün beklediğim için tekrar uğraşmak istemedim ve kartı direkt sattım.

Kısacası hem yazılımı hem de genel kalite açısından oldukça LEŞ bir marka deneyimi yaşadım.

Alınır mı arkadaşlar ona göre sipariş vereceğim ödeme kısmındayım

Ekler

• IMG_9568.webp
    IMG_9568.webp
    100.6 KB · Hit: 45
5070 gibi giriş seviye bir karta 30k dan fazla vermek bana pek akıl kârı gelmiyor. E ama yani şu an alınabilecek en ucuz ve soğutması iyi olan beyaz 5070 o yüzden öpüp başımıza koyalım.

(evet 5070 giriş seviyesidir orta seviye değildir 5060ti/5070 giriş 5070 ti orta 5080 yüksek.)
5070 giris seviye mi

igame modeli soğutması çok iyi , rtx 5080 igame modeli var abimde baya kaliteli . almayın diyen şahıs düşünce olmadan fikir vermesi koparttı.

Geri