PC almak için doğru zaman mı?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,973
Şansıma RAM odaklı bir sistem toplamam lazım ve fiyatlar fazla uçuk geliyor, sisteme baya para harcayıp DDR4 olmasını da istemem zaten şuanki planım az para harcayıp DDR4 sistemimi güncelleyip 1-2 sene daha götürmesini sağlamak ama sizce bu plan işe yarar mı 1-2 seneye işler düzene girer fiyatlar normale döner mi?

kesinlikle çok yanlış bir zaman şuanda hiçbirşey alınmaz elektronik adına fiyatlar okadar dengesizki bence aciliyetiniz yoksa biraz daha bekleyip güncel ddr5 sistemlere yatırımınızı yapın diyebilirim

kesinlikle çok yanlış bir zaman şuanda hiçbirşey alınmaz elektronik adına fiyatlar okadar dengesizki bence aciliyetiniz yoksa biraz daha bekleyip güncel ddr5 sistemlere yatırımınızı yapın diyebilirim
Şuan 60K ya RTX 5070Ti ve i9 9900K almayı düşünüyorum sistemin kalanına dokunmam DDR4 kullanırım fiyatları dengeye girince de 5070Ti sabit kalır kalanı DDR5 yaparım diyorum mantıklı mı sizce?

bence mantıksız o işlemciye yatırım yapman yinede sizin düşüncenize kalmış bir kere o işlemciyle o ekran kartı uyumu bile bana göre doğru değil çok yanlış bir seçim olur tavsiyemem alınmaz helede o fiyata asla alınmaz

bence mantıksız o işlemciye yatırım yapman yinede sizin düşüncenize kalmış bir kere o işlemciyle o ekran kartı uyumu bile bana göre doğru değil çok yanlış bir seçim olur tavsiyemem alınmaz helede o fiyata asla alınmaz
Bende ddr4 sistem olacak beklerim bendeki ddr3 ve dizüstü ondan dolayı bende PC toplamayı düşünüyorum

Geri