70000 TL Bilgisayar Tavsiye (Taksit Seçeneği Önemli)

Avseross

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar 70000 TL bütçem var işlemcinin amd olmasını istiyorum açıkcası. Bilgisi olan önerisi olan varsa yazabilir mi?

enucuzsistem.com

o kadar para varken bence sürücü sorunlarıyla uğraşmamak adına nvdia marka bişey alınmalı ama tercih sizin.

Eğer işlemciyi 9600 a yükseltirseniz cooler master 411 seçmeniz yetecektir ve anakartı gigabyte b650gaming wifi sçeebilirsiniz

Taksit imkanı da benim için önemli olduğundan dolayı:
şöyle bir sistem buldum nasıl?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer işlemciyi 9600 a yükseltirseniz cooler master 411 seçmeniz yetecektir ve anakartı gigabyte b650gaming wifi sçeebilirsiniz
Taksit imkanı da benim için önemli olduğundan dolayı:

şöyle bir sistem buldum nasıl?

hocam bu islemcinin önbellegi 16mb sizi cok zorlayailir oyun icin önceki attıgım 9070xt sistemi seçerseniz iyi olabilir amd nin sürücü sorunu kalmadı artık

hocam bu islemcinin önbellegi 16mb sizi cok zorlayailir oyun icin önceki attıgım 9070xt sistemi seçerseniz iyi olabilir amd nin sürücü sorunu kalmadı artık
Hocam taksit ile almayı düşünüyorum kartıma vade farksız olsa almak çok isterdim ama maalesef alamıyorum, başka öneriniz varsa beklerim

bu sisteme bakmanı öneririm hocam

GamingGenTR ULTIMA-5070 / AMD Ryzen 5 7600 / Asus Dual Geforce RTX 5070 12GB / 16 GB Ram / 1 TB SSD / OEM Paket
taksitli demişsiniz pardon görmedim bu o zaman

Hocam taksit ile almayı düşünüyorum kartıma vade farksız olsa almak çok isterdim ama maalesef alamıyorum, başka öneriniz varsa beklerim
bu yapıyorsa buna bakaiblirsiniz hocam

arkadaşın attıgı sistemde güzelmiş hocam onu almak daha mantıklı gibi

Geri