gayet yeterli aynen![]()
Thermalright Assassin King 120 MINI Hava Soğutucu
Daha küçük bilgisayar sistemleri veya anakartlar için 135mm yükseklikte daha fazla uyumluluk sunarken, yük altında CPU için iyi performans sağlar.www.gaming.gen.tr
gayet yeterli aynen![]()
Thermalright Assassin King 120 MINI Hava Soğutucu
Daha küçük bilgisayar sistemleri veya anakartlar için 135mm yükseklikte daha fazla uyumluluk sunarken, yük altında CPU için iyi performans sağlar.www.gaming.gen.tr
brustt assassın ıle kullanıyorum yeterlı gelıyor ama ilerdei işlemcimi yükseltecegım zaman sogutucu masrafı cıkmaması ıcın sıvı sogutma aldım ben yarın gelıcekpc topluyorum ryzen 5 7500f için ben bunu düşünüyorum yeterli olurmu
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben 1800 tl ye amistim 2ay once ve gayet memnunumbu fiyata değmez
buna ek olarak, paran çoksa ve görüntü öenmliyse sıvı soğutma. değilse kule tipi.dünyanın en iyi sıvı soğutmasının bile pompa ömrü 7 yıl ama kule tipi soğutucuyu fan bozulana kadar kullanırsın kaliteli bir hava soğutma ile 20 yıl bile gidebilir. Oyüzden kule tipinin yetmediği işlemcilere sıvı soğutma tavsiye ederim giriş seviye işlemcilere sıvı soğutma tavsiye etmiyorum heleki standart yada uygun modellerin ömrünü siz düşünün.
pc topluyorum ryzen 5 7500f için ben bunu düşünüyorum yeterli olurmu
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 ARGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasım ayında 1100 tl ye aldıydım arkadaşa Amazondanbu fiyata değmez
Görüntüde de kule tiplerinin iyi modelleri var.buna ek olarak, paran çoksa ve görüntü öenmliyse sıvı soğutma. değilse kule tipi.
ileriye önük yazanları görüyorum, abi zaten ömrü ne ki bu sıvı soğutucların. hele de üst seviye kaliteli bir marka değilse.