Bilgisayarım ne kadar eder??

Anlayasınız icin sagolun
Ekran kartı 12-13k
İşlemci 4.5-5k sıvı soğutucu ile 6.2k olabilir
Anakartı 3-3.5k
Kasaya bir şey diyemem hocam ucuza satmanız lazım o özelliklere sahip 0 kasalar var 4 5e
Ssd nin sağlıgı 90ın üstündeyse 4k olabilir
Ramlerede birsey diyemem o özelliklere sahip 20 25k arası 0 ramler var
Satılabilir bence

Anlayasınız icin sagolun
Ekran kartı 12-13k
İşlemci 4.5-5k sıvı soğutucu ile 6.2k olabilir
Anakartı 3-3.5k
Kasaya bir şey diyemem hocam ucuza satmanız lazım o özelliklere sahip 0 kasalar var 4 5e
Ssd nin sağlıgı 90ın üstündeyse 4k olabilir
Ramlerede birsey diyemem o özelliklere sahip 20 25k arası 0 ramler var
Satılabilir bence
m2 ssd fiyatlarına bak kardeşim ölü fiyat yazdın gerçi satmak isteyen arkadaşta 0 fiyatlarına bakıp ortalama bir fiyat çekebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

estağfirullah ne kusuru size zahmet aklınızdaki fiyatı söyleyebilir misiniz ona göre satmayı, satarsam da toplu veya parça parça satmayı değerlendirmek istiyorum
maddiyatla ilgili acil bir şey yok ise satmayın dursun kenarda kullanın daha iyi diye düşünüyorum yok illa satacam derseniz toplu satmak yerine parça parça satın şuan en değerli ram şöyle de yapabilirsiniz misal işlemci anakart ram bundle paket olarak satarsın misal anakart ram işlemci 30k misal ona göre pazarlık payı bırakırsın ekran kartınıda tek satarsın misal diğer parçalarıda toplu satarsın işlemci soğutu kasa psu şeklinde mesela

m2 ssd fiyatlarına bak kardeşim ölü fiyat yazdın gerçi satmak isteyen arkadaşta 0 fiyatlarına bakıp ortalama bir fiyat çekebilir
hocam hadi 5.5 olsun ölü değil olması gereken birde 5.5 olsa kimse almaz bence gider 0 1tb alır bence

maddiyatla ilgili acil bir şey yok ise satmayın dursun kenarda kullanın daha iyi diye düşünüyorum yok illa satacam derseniz toplu satmak yerine parça parça satın şuan en değerli ram şöyle de yapabilirsiniz misal işlemci anakart ram bundle paket olarak satarsın misal anakart ram işlemci 30k misal ona göre pazarlık payı bırakırsın ekran kartınıda tek satarsın misal diğer parçalarıda toplu satarsın işlemci soğutu kasa psu şeklinde mesela
yani kasayı parça parça satarsak bi 50k civarı eder diyorsunuz aşağı yukarı doğru mudur? kasayı toplu satarsak siz ne fiyat verirdiniz bu kasaya

Oncelikle merhaba forumda yeniyim ve belki yanlis anlasilabilirim ama fiyatlandirma konusunda atladiginiz bir konuya deginmek isterim parcalar ne kadar iyi ve kaliteli dahi olsa sonucta bunlar ikinci el oluyor ornek olarak ram vatanda 56k diyosun ben o zaman bunlari 50ye satarim diye dusunebilirsin ama o kadar para verecek olan adam aradaki 6k yi verip sifir alir seninkilere bakmaz diye dusunuyorum bunu goz onunde tutarak parcalari satarsan daha hizli bir sonuc alabilirsin. tabikide sana olu fiyattan ver demiyorum ama biraz mantikli bir fiyat bulmani tavsiye edebilirim. ayrica senin vatanda 56k ya baktigin ram idefixte 35k ya ve pesin fiyatina 6 taksitle satiliyor yani sen sadece ramleri saticam diyosan maksimum 25k demen lazimki satilsin (gerci o bile yuksek bence). senin yerinde olsam satmayi zaten dusunmem satarsan yenisini alamayacagin bir donemdeyiz cunku. pc ni guncellemek istiyorsan anakart ve islemcini degistir derim. ekran kartinida yenisini alirsan eskiyi koy kenara yedekte beklesin diyebilirim ama yok illa saticam ben pc istemiyorum diyosan allah kolaylik versin derim.

yani kasayı parça parça satarsak bi 50k civarı eder diyorsunuz aşağı yukarı doğru mudur? kasayı toplu satarsak siz ne fiyat verirdiniz bu kasaya
yani hocam fiyat ölmez hem parça parça satarsan ama şuda var senin sistemde en hızlı gidecek ürünler m2 ssd ram işlemci ekran kartı olucaktır gerisi yavaş gider satarken o yüzden dediğim gibi acil ihtiyaç yoksa satmayı düşünme yarın öbür gün lazım olursa eğer o sattığın paralara aynısını yada benzerini bulamayacaksın muhtemelen ram ssd fiyatları vs yüzünden ben bile kasım ayında 9800x3d li sistemimi 50-55k ya verdim ekran kartsız halde tekrarını dizmem 2 katına neredeyse maal oldu sayılır gerçi ben kelepir yakaladığım için 2.el temiz bazı parçaları 2 katı fiyat vermemiş oldum ama hala daha kasa işlemci işlemci soğutucu vs alcam belkid ekran kartını 5080 falan yapcam total harcamam 100 k yı aşacak mesela

konuda fıyat gıt gıde artıyor 100e koy pazarlıkla dus en ıyısı

100 etmez hocam naptın :D millet dalga geçer adamla 50-60 a koysun kocaman PAZARLIK var yazsın yada teklif alınır vs yazsın zaten almak isteyen teklif verecektir. mesela ram şuan bütün parçalardan daha pahalı tekte alırken yani toplamı değil şaka gibi ama cidden şuanki dönemde böyle eskiden xpg lancer rgb ramin tanesi 6000 mhz cl30 3 k iken şuan 15-17 k tekli 0 hali mesela

hocam bu arada red devilde varmış ama fiyatı uçmuş 9070 xt hatırladın mı tepe modeller için yazmıştım ben red devilde tepe model fakat şuanki fiyatı sanırım nitro+ a göre daha pahalı

100 etmez hocam naptın :D millet dalga geçer adamla 50-60 a koysun kocaman PAZARLIK var yazsın yada teklif alınır vs yazsın zaten almak isteyen teklif verecektir. mesela ram şuan bütün parçalardan daha pahalı tekte alırken yani toplamı değil şaka gibi ama cidden şuanki dönemde böyle eskiden xpg lancer rgb ramin tanesi 6000 mhz cl30 3 k iken şuan 15-17 k tekli 0 hali mesela

hocam bu arada red devilde varmış ama fiyatı uçmuş 9070 xt hatırladın mı tepe modeller için yazmıştım ben red devilde tepe model fakat şuanki fiyatı sanırım nitro+ a göre daha pahalı
50 60k parası olan adam bence ıkıncı elden sıstem almaz hocam bana bu sacma gelıyor ıyı parcaları 9060xt sıstem toplanır bu paralara

50 60k parası olan adam bence ıkıncı elden sıstem almaz hocam bana bu sacma gelıyor ıyı parcaları 9060xt sıstem toplanır bu paralara
pazarlık o yüzden var yazacak hocam :D 50-60 a bende olsam almam yani :D niye alcan tepe fiyat o o şekilde ilana koyar bekler fiyat teklifi pazarlık için şimdi 40 yazıp pazarlık payı kalmadan satmaya çalışmak var ki toplu satmasın arkadaş zarar eder bence ölüye gider diye diyorum

yok hocam hatırlayamadım ne zaman yazmıstın

pazarlık o yüzden var yazacak hocam :D 50-60 a bende olsam almam yani :D niye alcan tepe fiyat o o şekilde ilana koyar bekler fiyat teklifi pazarlık için şimdi 40 yazıp pazarlık payı kalmadan satmaya çalışmak var ki toplu satmasın arkadaş zarar eder bence ölüye gider diye diyorum
ben tek tek satılması taraftarıyım parcalar eskı ve kotu parcalar degıl hepsıne alıcı cıkar ıllakı ama bırazdaha uzun surer ram ve ekran kartı zaten en az 20 25 yapıyor

yok hocam hatırlayamadım ne zaman yazmıstın

ben tek tek satılması taraftarıyım parcalar eskı ve kotu parcalar degıl hepsıne alıcı cıkar ıllakı ama bırazdaha uzun surer ram ve ekran kartı zaten en az 20 25 yapıyor
hocam rami bence arkadaş 15-17 arasına satmalı 2 sini ekran kartıda minimum 13-14 k ya gitmeli bence bende aynı şekilde parça parça satmalı diye düşünüyorum yoksa hazır sistem gibi satarsa fiyatlar ölür kar edemez karlı olan alıcı olur sadece

Geri