3080ti hocamSadece şunu söylemek istiyorum 53k ya 2080 mi dur link bırakayım sana
ve hepsi sıfır garantiliAMD R5 5600 - RTX 4060 TI - A520M - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RTX 4060 TI - A520M - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Eğer tüm parçalar 0 ise çok iyi bence ama hepsi 2. Else daha iyisi toplanabilir diye düşünüyorum
hocam parçaların çoğu 0 ise olur kafa yormanıza gerek yok bunu alabilirsinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sistem olmaz diyosanız bana maximum 52.000 liraya orta-üst segment Nvidia ekran kartlı DDR 4 öncelik bi sistem yapabilirmiyiz
Bişey sorcam 5060ti 16gb+ryzen 5 5600x nasıl olur ?hocam parçaların çoğu 0 ise olur kafa yormanıza gerek yok bunu alabilirsiniz
DDR 4 den dolayı biraz eski olur öbür sistemi tercih ederimBişey sorcam 5060ti 16gb+ryzen 5 5600x nasıl olur ?
DDR 4 den dolayı biraz eski olur öbür sistemi tercih ederim
eğer sadece oyun oynayacaksanız amd öneririm ama illaki intel oynuyosanız az bir farkla u5 250k plus a geçmeni öneririm ekran kartının markası belki daha iyi bir marka olabilir ve bir şey soracağım bunları nereden topluyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
Bu nasıl hocam
Sahibinden bi kaç parça 2.el bi kaçıda 0eğ
eğer sadece oyun oynayacaksanız amd öneririm ama illaki intel oynuyosanız az bir farkla u5 250k plus a geçmeni öneririm ekran kartının markası belki daha iyi bir marka olabilir ve bir şey soracağım bunları nereden topluyorsunuz?
Sahibinden bi kaç parça 2.el bi kaçıda 0
Mesela ekran kartı işlemci ram kasa bunlar 2.el temiz kullanılmış diğerleri 0eğ
eğer sadece oyun oynayacaksanız amd öneririm ama illaki intel oynuyosanız az bir farkla u5 250k plus a geçmeni öneririm ekran kartının markası belki daha iyi bir marka olabilir ve bir şey soracağım bunları nereden topluyorsunuz?