IEM Kulaklık alınır mı?

tamamdır hocam dediğim gibi ortalama bir fiyat söyledim ben size sorun değil mevcut kulaklığımdan yada 7-8k üzeri alacağım bir oyuncu kulaklığından daha iyi müzik zevki+ oyun için ses kasma vb kalite verecekse neden ieme şans vermeyeyim forumda çok gördüm konularını falan insan ister istemez şans verip denemek istiyor dediğim şekilde tatmin eder mi tek merak ettiğim o hocam değer mi yani almaya ayrıca hocam tak çalıştırmı yapmak lazım yoksa driver dır odur budur vs manuel ayar yapmak gerekiyor mu ?
Bildiğin tak-çalıştır. beğenmezsen eq yaparsın onu da chatgpt bile yapıyor.

Bildiğin tak-çalıştır. beğenmezsen eq yaparsın onu da chatgpt bile yapıyor.
hocam peki fiyatı 5k ya çıkarsam sadece kulaklık için ses kartı dahil değil bütçeye onada haricen bir bütçe ayrırım sıkıntı değil ne önerirsin ?

tamamdır hocam dediğim gibi ortalama bir fiyat söyledim ben size sorun değil mevcut kulaklığımdan yada 7-8k üzeri alacağım bir oyuncu kulaklığından daha iyi müzik zevki+ oyun için ses kasma vb kalite verecekse neden ieme şans vermeyeyim forumda çok gördüm konularını falan insan ister istemez şans verip denemek istiyor dediğim şekilde tatmin eder mi tek merak ettiğim o hocam değer mi yani almaya ayrıca hocam tak çalıştırmı yapmak lazım yoksa driver dır odur budur vs manuel ayar yapmak gerekiyor mu ?
IEM'lerde ben drivera rastlamadım. Yukarıda paylaştığı ses kartını kullanıyorum. EQ ayarı için yazılımı var, onu indirebilirsiniz. O da kurulumlu değil ve EQ ayarı yapınca kapatmayı unutmayın. Biraz fazla kaynak tüketiyor.

2026-04-19_18-22.webp

IEM'lerde ben drivera rastlamadım. Yukarıda paylaştığı ses kartını kullanıyorum. EQ ayarı için yazılımı var, onu indirebilirsiniz. O da kurulumlu değil ve EQ ayarı yapınca kapatmayı unutmayın.
Bu değerli bilgi için sağolun.

hocam standart ve d8p mi ne modeli var 5799 o model onun ne farkı var standartla
Burada daha ucuz ayrıca DSP Type-c geliyor ve yanlış değilsem mikrofonu var. Normal olanın ses kalitesi biraz daha iyi diye biliyorum. Ben normal + dac alırdım

O zaman net EW300
hocam uğraştırıyorum kusura bakma öncelikle 6-7-8k ya çıksak neler var sormamın amacı şu alternatifler neler neler alınabilir ona göre aralarında karar vermek isterim o yüzden

hangisi daha iyi wraith mi satıyor yine ?
dostum simgot ew300 çok eğlenceli çalan bir iem, özellikle bas seviyorsan çok farklı ve güzel bir karakteri var. Müzik dinlemek istediğim zaman ilk tercihim bu oluyor. 4 Bin saate yakın CS2 deneyimim var, konum tespiti, seslerin ayrımı ve mesafeyi çok güzel şekilde veriyor. eğer kulakiçi kulaklık takmak ile ilgili bir sıkıntın yoksa kesinlikle pişman olmazsın.

Geri