Sistem topluyorum yardım

Bahadr_06

80+
Reaksiyon skoru
2
177058.webp

Sistem bu toplamda 52.000 fln yapıyor bu sisteme bu fiyat iyi mi kötü mü daha iyi neler yapabiliriz

Eğer tüm parçalar 0 ise çok iyi bence ama hepsi 2. Else daha iyisi toplanabilir diye düşünüyorum

enucuzsistem.com

Eğer tüm parçalar 0 ise çok iyi bence ama hepsi 2. Else daha iyisi toplanabilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem olmaz diyosanız bana maximum 52.000 liraya orta-üst segment Nvidia ekran kartlı DDR 4 öncelik bi sistem yapabilirmiyiz

Bu sistem olmaz diyosanız bana maximum 52.000 liraya orta-üst segment Nvidia ekran kartlı DDR 4 öncelik bi sistem yapabilirmiyiz
hocam parçaların çoğu 0 ise olur kafa yormanıza gerek yok bunu alabilirsiniz

eğer sadece oyun oynayacaksanız amd öneririm ama illaki intel oynuyosanız az bir farkla u5 250k plus a geçmeni öneririm ekran kartının markası belki daha iyi bir marka olabilir ve bir şey soracağım bunları nereden topluyorsunuz?
Sahibinden bi kaç parça 2.el bi kaçıda 0

Sahibinden bi kaç parça 2.el bi kaçıda 0

eğer sadece oyun oynayacaksanız amd öneririm ama illaki intel oynuyosanız az bir farkla u5 250k plus a geçmeni öneririm ekran kartının markası belki daha iyi bir marka olabilir ve bir şey soracağım bunları nereden topluyorsunuz?
Mesela ekran kartı işlemci ram kasa bunlar 2.el temiz kullanılmış diğerleri 0

Geri