Sstemim oyun oynarken kapaniuor

hocam burasi PCİ-E değil direkt gpu power pinleri sizin anakart üstündeki ekran kartının takıldığı pinleri çekmelisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

orasi nasil gozukucekki ben bile gormuyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam fotoğrafi çektiğiniz acida da problem var ekran kartının plaketine paralel yaklastırırsanız telefonu daha iyi bir acida cekebilrisiniz cok anlasilmiyor bu fotoğrafta

Hocam pinlerde sıkıntı yok gibi hepsi oturmusa benziyor. Sıkıntın driverdan olabilir eğer istersen temiz kurulum deneyebilirsin ytden bakip.
bilgisayarı formatladım ekran kartı driverını silip tekrar yükledim fakat yine çöküyor oldüğüm gibi bence oyundan kaynaklı bir sorun

ya valorant oynarken kapandi bu seferde kafayi yicem artik

Kasayı açıp ekran kartının güç kablosunu sök tak yap,

Bios’tan ramlerin oc iptal et standart olsun (bazen her ram her anakartta stabil çalışmıyor 4800mhz’de dene)

Ram’i tek kanal kullanıyorsan kasaya baktığında sağ tarafta kalan slota takılı olduğuna emin ol

Ssd arızalı denk gelmiş olabilir, bir arkadaşımın oyuna girince kapanma sorunu yapıyordu psu denedik olmadı, ssd değişince düzeldi, bir yerden bulup deneyebiliyorsan

Aklıma gelen çözümler bunlar bi dene istersen

Kasayı açıp ekran kartının güç kablosunu sök tak yap,

Bios’tan ramlerin oc iptal et standart olsun (bazen her ram her anakartta stabil çalışmıyor 4800mhz’de dene)

Ram’i tek kanal kullanıyorsan kasaya baktığında sağ tarafta kalan slota takılı olduğuna emin ol

Ssd arızalı denk gelmiş olabilir, bir arkadaşımın oyuna girince kapanma sorunu yapıyordu psu denedik olmadı, ssd değişince düzeldi, bir yerden bulup deneyebiliyorsan

Aklıma gelen çözümler bunlar bi dene istersen
bilgisayari bir senedir kullaniyorum ilk kez yasiyorum boyle bi sorun ssd den olma ihtimali yok vatana goturup baktiricam da asiri tilt oluyorum macta iki kere kapandi ve sunu farkettim hep olunce oluyor oldum klip aliyodum tusa basamadan gitti

bilgisayari bir senedir kullaniyorum ilk kez yasiyorum boyle bi sorun ssd den olma ihtimali yok vatana goturup baktiricam da asiri tilt oluyorum macta iki kere kapandi ve sunu farkettim hep olunce oluyor oldum klip aliyodum tusa basamadan gitti
teknoloji şans işidir, ben ssd'den şüpheleniyorum. arkadaşınki de 1 yıllıktı

Geri