5 Litre Verde Sızma Zeytin Yağı Sepette 999 TL

ürün nasıl bilmiyorum faydalanmak isteyen olursa linki bırakıyorum

Verde Sızma Zeytinyağı 5 L
Aldım bende bakalım en zaten yemeklerde değilde salatada filan kullananlardanız paylşaım için teşekkürler

Hazır herkes burda zeytinyağıyla sevdiğiniz bişiler var mı? Ben geçen sene 150ye düşünce 1lt komili zeytinyağı almıştım migrostn. Nerdeyse hala full, napcam hiç bilmiyom arada küçük kaşıkla atıyom sözde yararlı diye
Alıyorsun fırından taze ekmeği (saman gibi olanlardan olursa daha lezzetli olur ) , yağı döküyorsun bir tabağa üstüne kekik ve pul biber koyuyorsun , zeytini de kattınmıydı içine minimum 1 ekmek yersin.
Yağı çok abartma zeytin yağı normal yağlara benzemez. Alışkın değilsen mideyi bozarsın.

Zeytin yağı almak için de tam yağ çıkma zamanları ( ocak , şubat gibi ) sıkma yapan yerlere gidip depolayın hem ucuza alırsınız , hem gözünüzün önünde sıkılan yağdan alırsınız. Zeytinliklerden zeytin alıp kendinizde yaptırabilirsiniz. Bu şekilde paket olanların hiç biri bana güvenilir gelmiyor.
Birde zeytin yağı tenekeden ne zaman yesem tadı acımtrak oluyor. Belki zararlıdır bilemem ama pet şişede durunca tadını kaybetmiyor.
Taze yağın tadı da görüntüsü de pek iyi olmaz. Bir önce ki hasatın yağı daha lezzetli oluyor. Durdukça tortusu falan da çöküyor görüntüsü de muhteşem oluyor o acımtrak tadı da gidiyor.
Tabi bu yazdıklarım damak tadına göre değişir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Niga
Önceki sene indirim zamanı almıştım ürünü beğendim gelal indirimi varsa yapıştırın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanal Market de 2000 e 200 indirim var o şekil alınabilir

haber veren arkadaşa teşekkür ettim 4 teneke kaptım sabah sabah fiyat bedava

Önceki sene indirim zamanı almıştım ürünü beğendim gelal indirimi varsa yapıştırın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanal Market de 2000 e 200 indirim var o şekil alınabilir
indirimleri yağa uygulamıyorlar diye biliyorum

Uyguluyor, ben 2 adet sipariş verdim kuponu uyguladı ayrıca 10 kuruş için uygulamaz belki dedim kuponu onuda es geçti uyguladı.
Aynı durum geçerli 10lt 1801.90tl ye geliyor.

Geri