Yardım Max 1500-2000₺ klavye mouse lazım

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Arkadaşa sistem diziyoruz ekipman bütçesi kısıtlı fos oyunları için 2kya klavye mouse lazım

Bütçeyi yükseltebilirse daha iyi olur. Mesela aşağıdan Aigo GM80 PRO'yu alsın, özelliklerine göre gayet iyi fiyatı.
Klavye için de bütçeyi ₺1000 civarı artırıp Havit KB904L alsın.

Gamegaraj'da şu fare ile şu klavye ₺2000 denk geliyor. Klavye membran, ama fare fiyatına göre iyi. Mavi renk sevmiyorsa aynı farenin beyazı da var.

Ayrıca başka sitelerden şu kombinasyonları da yaptım.

Bütçeyi yükseltebilirse daha iyi olur. Mesela aşağıdan Aigo GM80 PRO'yu alsın, özelliklerine göre gayet iyi fiyatı.
Klavye için de bütçeyi ₺1000 civarı artırıp Havit KB904L alsın.

Gamegaraj'da şu fare ile şu klavye ₺2000 denk geliyor. Klavye membran, ama fare fiyatına göre iyi. Mavi renk sevmiyorsa aynı farenin beyazı da var.

Ayrıca başka sitelerden şu kombinasyonları da yaptım.
Teşekkürler öneriler için klavyeyı ucuza bir şey aldı 2350ye de razer deathadder aldı

Teşekkürler öneriler için klavyeyı ucuza bir şey aldı 2350ye de razer deathadder aldı
Her ürün için 2K bütçesi varsa, açıkçası hatalı bir fare almış. Scroll sorunu yaşar, ATK A9 Plus almasını öneririm, Amazon'da da satılıyor, Wraith gibi sitelere güvenmiyorsa. Gerçi bu fare ₺900 civarıymış, bence iade edip Aigo GM80 PRO alsın veya Plus, inanın çok daha iyi ürünler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri