2000 TL IEM KULAKLIK ÖNERİSİ

kdcase

80+
Reaksiyon skoru
1
2000 TL'ye kadar kulakiçi kablolu kulaklık arıyorum. Günde 5-6 saat kullandığım zamanlar oluyor. Özellikle rahat ve mikrofonunun kötü olmamasını istiyorum. Daha çok oyun ve günlük kullanım için arıyorum. Tangzu Wan'er II almalı mıyım yoksa bu fiyata ondan daha iyisi bulanabilir mi ?

Tangzu alınır.

Ses kartım Realtek AC1220 , 3.5mm mi yoksa Type C olanını mı almalıyım sence
Type-C alın, bu fiyatlarda ses kartından bağımsız gri gürültü ile uğraşırsınız. Dönüştürücü gelmiyorsa ekstra harcama çıkar ama belirteyim.
Ama bence @OverallTaken önerilerini bekleyin. Forumda gördüğüm kadarıyla bu konuda daha tecrübeli.

Type-C alın, bu fiyatlarda ses kartından bağımsız gri gürültü ile uğraşırsınız. Dönüştürücü gelmiyorsa ekstra harcama çıkar ama belirteyim.
Ama bence @OverallTaken önerilerini bekleyin. Forumda gördüğüm kadarıyla bu konuda daha tecrübeli.
Birisi de type-c olanında dip ses oluyor dedi hangisini almalıyım karar veremedim. Birde Red Lion düşünüyorum , da siyah mı almak daha mantıklı red lion mı? Red olanın da sanırım aksesuarları daha iyiymiş

Birisi de type-c olanında dip ses oluyor dedi hangisini almalıyım karar veremedim. Birde Red Lion düşünüyorum , da siyah mı almak daha mantıklı red lion mı? Red olanın da sanırım aksesuarları daha iyiymiş
Karistirmisim. Silinebilir. Pardon.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,904
Son üye
jamaica
Geri