20-30K Bütce Telefon Önerisi

Ek olarak işlemci kıstas ise a56'nın işlemcisi honor 400'den daha iyi. Snapdragon yazınca daha iyi olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam öyle yapacağım mantıklı söylüyorsun. Çok teşekkür ederim yardımların ve ilgin için.

Tamamdır hocam ay sonuna kadar fiyat takibi yapacağım teşekkür ederim dönüşlerin ve ilgin için.
Rica ederim dostum a56'da arada indirim oluyor, honor'da bayağıdır indirim görmedim haberin olsun. İndirimi ona göre takip edersin.

Ek olarak işlemci kıstas ise a56'nın işlemcisi honor 400'den daha iyi. Snapdragon yazınca daha iyi olmuyor.

Rica ederim dostum a56'da arada indirim oluyor, honor'da bayağıdır indirim görmedim haberin olsun. İndirimi ona göre takip edersin.
Sen nasıl bir kralsın adam son sn bile ufak ipuçlarını vermiş <3 Tamamdır hocam indirim ve fiyat durumlarına göre A56 veya Honor arasındayım zaten.

Sen nasıl bir kralsın adam son sn bile ufak ipuçlarını vermiş <3 Tamamdır hocam indirim ve fiyat durumlarına göre A56 veya Honor arasındayım zaten.
@şahin doğan ında bir fikrini al hocam , ama bana kalırsa bu fiyat bandında antutu v10 da 800 900k puan alan cihazlar alınmamalı(güzel fiyatta yakalarsan ayrı),düşündümde yerinde olsam s24 fe alırdım ptt awm de 29 k ya var

@şahin doğan ında bir fikrini al hocam , ama bana kalırsa bu fiyat bandında antutu v10 da 800 900k puan alan cihazlar alınmamalı(güzel fiyatta yakalarsan ayrı),düşündümde yerinde olsam s24 fe alırdım ptt awm de 29 k ya var
Tamamdır hocam dikkat edeceğim bu söylediklerine. Çok teşekkürler.

Tamamdır hocam A56 zaten yapay zekanın da 1. sırada önerdiği telefon kullanıma bağlı olarak. Kullanıcı yorumları sadece çok düşündürdü beni o telefona o parayı vereceğine S serisi al biraz daha ekleyip vs. vs. bu tarzda çok yorum gördüm. A56'dan ilerleyeceğim gibi görünüyor şu anlık.
Annen için S serisine gerek yok.

Oppo a6 pro'da bakabilirsiniz. Gül kızılı rengide çok güzel anneniz sever bence. Saygılarımla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,961
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri