🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Teşekkürler ben de simracinge başlamak için alacağım sonrasında gidişata göre yükseltmeler yaparım umarım. PXN fiyatları arada bir bu şekilde düşer mi çünkü şuan alırsam çok kafa yorarım çok zaman harcarım ve zaman ayırmam gereken konular var tahmini 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum.
Hocam fiyatları şuan minimum düzeyde. Yurtdışı fiyatına satıyorlar. Tahminimce 2 konteyner mal getirdikleri için lojistik maliyetleri düştüğünden böyle uygun satabiliyorlar. O yüzden stok düştükçe fiyatlar artabilir garantisi yok.

Hocam gaming.gen den bir şey alacaksanız stokta olmayan ürünü takibe al diyin çıktığı gibi alın ben bunu gördüm :D O yüzden standı çıktığı gibi aldım.
Kesinlikle katılıyorum. Örneği defalarca kez yaşandı hem forumda gördüm hemde şahsen yaşadım baksanıza bir kaç saat içinde fiyatlar kaç kez oynadı :)

Kesinlikle katılıyorum. Örneği defalarca kez yaşandı hem forumda gördüm hemde şahsen yaşadım baksanıza bir kaç saat içinde fiyatlar kaç kez oynadı :)
Fiyatları elle değiştirdiklerini düşünmüyorum çünkü şu direksiyonun fiyatı değişmedi mesela. Yurtdışı fiyatından bile uyguna satıyorlar. Daha önce de arayıp sorduğumda stoklar azalınca fiyat artışı oluyor site kaynaklı demişlerdi diye hatırlıyorum.

PXN SF U'yu tecrübe ettiniz mi hocam? A7 değil SF U'dan bahsediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Standı da alacaksan PXN SF U yada Simtur'dan biri olabilir. SF U yalnızca standa takılıyor çünkü.
Ben dün alacaktım pxn sfu 6 bin tl di. Bugün sipariş verecektim 7 bin tl olmuş bu kadarda fırsatçılık olmaz ama vazgeçtim almaktan. İlk stoklara geldiği zamanda 5 bin tl den koymuşlar

S
Ben dün alacaktım pxn sfu 6 bin tl di. Bugün sipariş verecektim 7 bin tl olmuş bu kadarda fırsatçılık olmaz ama vazgeçtim almaktan. İlk stoklara geldiği zamanda 5 bin tl den koymuşlar
Stoklara girdiği gibi alan alacak hocam. Stokta oynama oldukça fiyat değişiyor.

V9 gen 2 alınır mı beyler denemek için?
Denemek için bile alınmaz. Zararına ve zor satarsınız. Force feedback yok, yaylı mekanizma kullanıyor, arıza riski yüksek, doğru düzgün yazılımı yok. Elinize çöp kovası kapağı alıp çevirin aynı şey :D

Fiyatları elle değiştirdiklerini düşünmüyorum çünkü şu direksiyonun fiyatı değişmedi mesela. Yurtdışı fiyatından bile uyguna satıyorlar. Daha önce de arayıp sorduğumda stoklar azalınca fiyat artışı oluyor site kaynaklı demişlerdi diye hatırlıyorum.

Bence de otomatik bir sistem ile yükseliyor. Belli zaten biri ürünün başında bekliyor olamaz herhalde :))

Denemek için bile alınmaz. Zararına ve zor satarsınız. Force feedback yok, yaylı mekanizma kullanıyor, arıza riski yüksek, doğru düzgün yazılımı yok. Elinize çöp kovası kapağı alıp çevirin aynı şey :D
Bu marka veya farklı marka uygun yollu tavsiyeniz var mı? Muhtemelen birkaç ay takılır satarım 😂

Bu marka veya farklı marka uygun yollu tavsiyeniz var mı? Muhtemelen birkaç ay takılır satarım 😂
Hocam öyle bir kaç ay takılıp satmak için pahalı şeyler bunlar. Alacağınız ucuz model de oyuncak hissi verecek bir kaç ay bile katlanamayacaksınız. İlla alıp denemek istiyorsanız da Logitech DFGT ya da G29 bulabilirseniz onları alın sonra direksiyon setlerinden soğuyun :D

Geri