Kavga nasıl edilir taktik lağzım

Reaksiyon skoru
76
Okulda biri kavgaya çağırdı bayada laf etti altındak kalmamam gerek kavga etmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum daha önce hiç yumruklu kavga yapmadım ve yumruk atmadığım içinde korkuyorum yumruk atmaktan nasıl kendimi alıştırabilirim yarın kavga etmem gerek

Okulda biri kavgaya çağırdı bayada laf etti altındak kalmamam gerek kavga etmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum daha önce hiç yumruklu kavga yapmadım ve yumruk atmadığım içinde korkuyorum yumruk atmaktan nasıl kendimi alıştırabilirim yarın kavga etmem gerek
daha önce hiç etmediysen etme bence. İlk ve son kavgan olabilir. Kendimden örnek vermem gerekirse ilk kavgamda dudağım patlamıştı, kolum morarmıştı.

daha önce hiç etmediysen etme bence. İlk ve son kavgan olabilir. Kendimden örnek vermem gerekirse ilk kavgamda dudağım patlamıştı, kolum morarmıştı.
ortaokul kavgası ne olabilir en fazla karşı tarafta dövüşmeyi bilmiyor ben kavga ederim yere yatırırım her türlü ama sonra yumruk gibi şeyler yapamam muhtmelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bozuk para al yazı mı tura mı de havaya at karşındaki kişi de muhtemelen paraya bakacaktır bakarken çak tokadı
AHAHAHHA

ortaokul kavgası ne olabilir en fazla karşı tarafta dövüşmeyi bilmiyor ben kavga ederim yere yatırırım her türlü ama sonra yumruk gibi şeyler yapamam muhtmelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AHAHAHHA
Ortaokulda silgimi çaldın kavgası mı edeceksiniz? olacak max şey karşı karşıya gelip "hayırdır olum sen, benim silgimi nasıl çalarsın lan sen" diyip itişmek olur. Ayrıca korkuyorsan kimsenin silgisini çalmamalısın.

Ortaokulda silgimi çaldın kavgası mı edeceksiniz? olacak max şey karşı karşıya gelip "hayırdır olum sen, benim silgimi nasıl çalarsın lan sen" diyip itişmek olur. Ayrıca korkuyorsan kimsenin silgisini çalmamalısın.
silgi ? anneme küfür etti bu durumda ne yapayım kalkıp elinimni öpeyim

silgi ? anneme küfür etti bu durumda ne yapayım kalkıp elinimni öpeyim
Hem annene küfür edip hemde bu olayda dayak yersen bu sefer daha kötü olur okulundaki gerekli birimlere durumu bildirip velisini çağırt onlar ilgilensin sen mi ders vereceksin çocuğa.

Deneyim olur, tak ayağına yatır yere zor değil. Yerdeyken atla üstüne artık sövüyor musun dövüyor musun kafana göre. Atarım diyorsan yumrukla direkt.

Ya hocam ne kavgası ya habelerde sosyal medyada görmüyormusunuz kimin cebinde ne olduğu belli değil boş boş işlere bulaşmayın olsun gururunuz ezilsin ama sağlığınız yerinde olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri