GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,171
Tamam transporter sakinAdamlar milyon tllik mali sence zararına satar mı ? Siz hata olduğuna inanmaya devam edin
![]()
Tamam transporter sakinAdamlar milyon tllik mali sence zararına satar mı ? Siz hata olduğuna inanmaya devam edin
![]()
yok be hocam gittim mağazadan aldım kapalı kutu 2 farklı ram sordum ikisinide çıkardı vitrindenteşhir ürün bazıları sıfır kapalı kutu değil bu çok konuşulmadı,
kral banada bi çift alsana verim parasınıXpg 32 gb 6000 mhz CL 30 13289 tlden mağazadan alabildim
Hangi şubeyok be hocam gittim mağazadan aldım kapalı kutu 2 farklı ram sordum ikisinide çıkardı vitrinden
Vermiyorlarİzmirde olan varsa bu ram stokta var gozukuyor digerleri gibi tukenmek uzerede degil bi deneyin şansınızı
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende kargo bekliyor durumundaHala onay gelmemesi normal mi? Durum nasıl sizde 1.5 saat oldu.
kargoya bekleniyor olduHala onay gelmemesi normal mi? Durum nasıl sizde 1.5 saat oldu.
kral sen saat kaçta verdin siparişi yazabilir misinkargoya bekleniyor oldu