❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ben hesap şifresini unuttuğum için yetişemedim 60 bin liralık sepet yapmıştım yazık oldu, düşünmeye gerek yoktu aslında worst senaryoda iade gönderirdik alsak :D bu fiyata chip falan sorgulamaya lüzum yok
Vallahi bende aynı şeyi yaşadım direkt google ile sıfır hesap açtım :)

Msı H510m a pro var bende 2 slotlu anakart gskill 8×2 3200 ram vardı gskill 16×2 3200 aldım oluyodur demi gelirse boşuna açmıyım ram i

Bende aynısını 18:56 da aldım onaylandı diğeri işe kargo bekliyor
18.59da aldım. bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mağazaya gittim onaylamada kalmış alamadım mh yi ara onlar onaylasın dedi aradım onlarda sistemden dolayı onaylayamadıklarını söylediler direk mağazadan alayım dedim ram satışı kapalı önümde alacağım ram duruyor alamıyordum yarın sabaha eksili stok alanlarınki iptal olur gibime geliyor . elemanlar bile neden böyle ucuz olduğunu bilmiyorlardı :kekw: :kekw:
Kavga çıkar o zaman

Vallahi bende aynı şeyi yaşadım direkt google ile sıfır hesap açtım :)
Beni de kilitledi orada, Gmail adresimle hesap açmışım şifre listemde kayıtlıydı direkt gir dedim “şifrenin süresi doldu maildeki linkten değiştir” dedi, Mail ile giriş yap dedim o maille hesabın var diyor üyeliksiz al dedim maile kod gelecek onu doğrula diyor sıkıntı işler.

bazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Vatan stok varsa gönderir diye düşünüyorum hakem heyetiyle falan uğraşmazlar, dilerim hepinizinki onaylanır

sahibinden ilanlarını görünce kanım dondu 😆😆

Ekler

• IMG_7230.webp
    IMG_7230.webp
    183.7 KB · Hit: 124
bazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi
1 tane aldım ama sanırım benim aldığım neonun eş değeri yok :peeposad:

Geri