❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Hamdi90

80+
Reaksiyon skoru
136
n11'den Lenovo Yoga TAB ZAG60029TR 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

20 bin TL altı alınabilecek en iyi tablet

Ayrıca Bonus kampanyalarindan 400+500 TL Bonus geliyor almadan önce kampanyalara katılın

106837.webp

n11'den Lenovo Yoga TAB ZAG60029TR 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

20 bin TL altı alınabilecek en iyi tablet

Ayrıca Bonus kampanyalarindan 400+500 TL Bonus geliyor almadan önce kampanyalara katılın

Alıntıyı görüntüle
bunun fiyatını bi ara 10 k satacaklar az kaldı anca o zaman satar geçen , amazondada 18k idi , daha düşecek belli gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunun fiyatını bi ara 10 k satacaklar az kaldı anca o zaman satar geçen , amazondada 18k idi , daha düşecek belli gibi
değerinin altında bir tablet snapdragon 8 gen 3 var ama lenovo nın da kötü bir geçmişi var yazılım konusunda yaz indirimlerinde 1 kere mahsuz 9999 yaparlar gibi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

değerinin altında bir tablet snapdragon 8 gen 3 var ama lenovo nın da kötü bir geçmişi var yazılım konusunda yaz indirimlerinde 1 kere mahsuz 9999 yaparlar gibi
10k'ya hayatta düşmez bu tablet hocam gerçekçi olalım.

10k'ya hayatta düşmez bu tablet hocam gerçekçi olalım.
salladım zaten ama imkansıza imkansız dememek lazım , akakçeye göre 30 k dan 16k düşmüş resmen yarısı ..... , yoksa teknik özellkleri 25 k bandının üstünde ama yazılım olmadıkça bunun yarısı ediyor

8gen3 ün ghz düşürülmüş ve 6 çekirdekli hali var cpu olarak standart 8gen3 den %15-20 civarı daha güçsüz ama gpu lar aynı ona göre bakın

salladım zaten ama imkansıza imkansız dememek lazım , akakçeye göre 30 k dan 16k düşmüş resmen yarısı ..... , yoksa teknik özellkleri 25 k bandının üstünde ama yazılım olmadıkça bunun yarısı ediyor
Yazılımı baya düzelttiler hocam yapay zeka özellikleri de eklediler gayet güzel bir tablet fiyatına göre işlemcisi kısılmamış olsa ve ekran amoled olsa s11'in direk rakibi olurdu böyle bile çok iyi tablet bana göre inşallah dediğiniz gibi 10k'ya düşer düşerse ben bile alırım ihtiyacım olmamasına rağmen.

bunun en büyük ve önemli sorunu kılıfnın olmaması. kılıfsız da tablet bilemedim.

Yazılımı baya düzelttiler hocam yapay zeka özellikleri de eklediler gayet güzel bir tablet fiyatına göre işlemcisi kısılmamış olsa ve ekran amoled olsa s11 hatta s11 plusun direk rakibi olurdu böyle bile çok iyi tablet bana göre inşallah dediğiniz gibi 10k'ya düşer düşerse ben bile alırım ihtiyacım olmamasına rağmen.
inşallah bi ara ekran kartlarını ( 2024 ) protesto ettiğimiz gibi edersek lenovo yı 15 k altına düşer , yazılımı düzelttiler demişsin de lenovo tablet yazdığımız şikayet sitelerinde ekşi sözlük ten tut forumlara , forumdan tut , şikayet vara 100 şikayetten 10 tane olumlu performans çıkmamış hep yazılım ve ayıplı ürün den şikayet edilmiş

inşallah bi ara ekran kartlarını ( 2024 ) protesto ettiğimiz gibi edersek lenovo yı 15 k altına düşer , yazılımı düzelttiler demişsin de lenovo tablet yazdığımız şikayet sitelerinde ekşi sözlük ten tut forumlara , forumdan tut , şikayet vara 100 şikayetten 10 tane olumlu performans çıkmamış hep yazılım ve ayıplı ürün den şikayet edilmiş
Her cihazı kendi özelinde değerlendirmek lazım bu tabletin yorumları genel olarak olumlu bakabilirsin yabancı incelemelerde olumlu yazılımı bu tablette çok büyük problem olmaktan çıkarmışlar dediğim gibi fiyat daha da düşerse harika olur ama bu fiyata da gayet okey tablet.

geçenlerdede bu fiyattan konusu açılmıştı sanki demekki buralara geliyor hep.

geçenlerdede bu fiyattan konusu açılmıştı sanki demekki buralara geliyor hep.

Orada amazonun fiyatı vardı 18 civarı hatta ben aksesuar olmadığı için vazgeçmiştim almaktan. En iyisi biraz daha beklemek bu durum bize yarayacak sanırım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,253
Üyeler
192,973
Son üye
beratich
Geri