❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Sipariş onaylanırsa bir tane 16x2 ve bir tane de 8x2 kiti bu forumdan ihtiyacı olan birine bu fiyattan vereceğim. Sadece kargoyu karşılamanız yeterli. İhtiyaç fazlası almak durumunda kaldım malum site çöktüğünden sepetten ürün silmeye kalktığımda bile 15 20 saniye bekletiyordu ben de almak zorunda kaldım..
Linç is coming.

Çoklu sipariş verip iptal olanlar belli ki al sat için almışsınız bu kadar da üzülmeyin be kardeşim bir zahmet stokları eriteceğize bıraksaydınız da ihtiyacı olanlar alsaydı değil mi 🤬
Yav 2 tane 16GB RAM aldım 2x16 kullanmak için ona da çoklu diyip iptal etmiş vatan 2x16 RAM ile al sat mı yapılır iyi saçmalamışlar üstüne giderim ben bunun.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Sipariş onaylanırsa bir tane 16x2 ve bir tane de 8x2 kiti bu forumdan ihtiyacı olan birine bu fiyattan vereceğim. Sadece kargoyu karşılamanız yeterli. İhtiyaç fazlası almak durumunda kaldım malum site çöktüğünden sepetten ürün silmeye kalktığımda bile 15 20 saniye bekletiyordu ben de almak zorunda kaldım..
Bakalım ilk zorbalamayı kim yapacak.

Alıntıyı görüntüle
Onaylanmayacak zaten çok dert etme.

Yav 2 tane 16GB RAM aldım 2x16 kullanmak için ona da çoklu diyip iptal etmiş vatan 2x16 RAM ile al sat mı yapılır iyi saçmalamışlar üstüne giderim ben bunun.
Hepsini birden iptal etmemişlerdir 2 taneyi 1e düşürmüşlerdir. Hiç görmedim hepsinin birden iptal olduğunu.

Adana içi satan varsa diye baktım biri , mağazanın tanıdığı olmazsa eline nasıl böyle geçer ki

1776758619896.webp

Hepsini birden iptal etmemişlerdir 2 taneyi 1e düşürmüşlerdir. Hiç görmedim hepsinin birden iptal olduğunu.
1e düşmüş zaten de bir işe yaramaz 1x16 bende zaten 2x8 var 2x16 olsun diye alıyorum ben nereden 1x16 daha aynı model bulayım şu piyasada?

Adana içi satan varsa diye baktım biri , mağazanın tanıdığı olmazsa eline nasıl böyle geçer ki

Alıntıyı görüntüle
En alttakiler indirime girmedi ama 2 tanesini fiziksel olarak alma ihtimali var kullanıcı olarak. 5 tane fiziksel alıp facebook'a post atan vardı, o tarz kişilerin muhtemelen üst kademelerde tanıdığı vardır.

Alıntıyı görüntüle
Muhtemeldir ki mağaza çalışanları da alıyor. Bir arkadaşım gidip mağazadan aldı ve bu indirim mevzusunun daha mevzu gerçekleşmeden bahsinin geçtiğini söylediklerini duymuş. Kısacası içeride elemanı olanlar da çekiyor stoklardan.

1e düşmüş zaten de bir işe yaramaz 1x16 bende zaten 2x8 var 2x16 olsun diye alıyorum ben nereden 1x16 daha aynı model bulayım şu piyasada?
Sat gitsin boşver.Muhtemelen itiraz etsen de göndermezler ikinciyi.

En alttakiler indirime girmedi ama 2 tanesini fiziksel olarak alma ihtimali var kullanıcı olarak. 5 tane fiziksel alıp facebook'a post atan vardı, o tarz kişilerin muhtemelen üst kademelerde tanıdığı vardır.
listedekilerin hepsi indirimdeydi hocam

Benim aynı ram daha onay aşamasında adam almış ilana kotmuş 11 bine aldığı rami 24 bine :D
IMG_2526.webp

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky

Alıntıyı görüntüle
Forumda da gidip mağazadan alanlar oldu zamanında gidenler böyle aldı 5 dakika geç gidenler kasada alanları izledi yorumlardan anladığım kadarıyla. Eminim çalışanlar çalışan yakınları falan da çokça almıştır insanlara stok yok diyip gelen tanıdığa vermişlerdir bazılarını.

Geri