xd2x24 Gb Ram kargolama aşamasına geçti.
Bi önceki 2x16 Gb ddr5 ramleri satacağım
üst mesajlarda vardı kargo aşamasına gelenlerRami kargolanan oldu mu?
saat kaçta vermiştiniz siparişi?2x24 Gb Ram kargolama aşamasına geçti.
Bi önceki 2x16 Gb ddr5 ramleri satacağım
Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor bende dün geç alanlardanımRami kargolanan oldu mu?
Siteden talep açtım bu sebeple, 2x16 bitti diye böyle aldım koşullara aykırı bir şey de yapmadım siparişim tanımınıza uyuyor dedim zaten biri siparişimi incelese kullanmak için aldığım çok bariz yani bakalım ne diyecekler.Hocam gönderiyorlar, arayın durumu anlatın. Mail de gönderebilirsiniz. Ürünü satın alırken 2'den fazla alımlar diye belirtiyor. Bu durumu mailde belirtin. Sizi arayıp telefon üzerinden yeni sipariş oluşturup 2.'yi gönderiyorlar. Bir önceki indirimden iptal edilen 2. rami mail yöntemiyle almıştım.
vatan çalışanlarına hayırlı olmuştur yüksek ihtimalle yakın olsam giderdim bu aradahala bazi ramlerde stokta gözküyor fiyat degismemis magazadan gidip alinabilir mi?
sahibinden de 3erli 5erli giriyorlar zaten ilanları...vatan çalışanlarına hayırlı olmuştur yüksek ihtimalle yakın olsam giderdim bu arada
tek mağaza ve tükenmek üzere diyor kalmamıştıristanbulda olan varsa gıdıp denesin şansını manisadada stok vardı düştü oranın stogu bırısı satın almıs heralde
XPG Lancer Blade Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 48GB (2x24GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Lancer Blade Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 48GB (2x24GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bir öncekinde rahat alınıp girenler olmuştur ama bunda 3-5 ayrı ürün ya da adet alabilen varsa ya vatan çalışanı ya da satış uzmanına komisyon veren biridir çok zordu bu sefersahibinden de 3erli 5erli giriyorlar zaten ilanları...
sabah 10 dan sonra stokları guncellediler internet satışlarını cıkardılar stoktan galıba denenebılırtek mağaza ve tükenmek üzere diyor kalmamıştır