Çözüldü✓ Lian li o11 Dynamic mini v2'ye Enermax Revolution III 1000w sığar mı

1lorianz

80+
Reaksiyon skoru
39
Başlıkta da dediğim gibi internette de sorup araştırdım,yapay zekaya da sordum ama bir türlü anlayamadım.İndirimdeyken Lian li o11 Dynamic Mini v2 alayım dedim.Yanında Enermax Revolution III 1000W 80+ Gold alacaktım ve araştırmaya koyuldum ama hem sığar hem sığmaz cevaplarını alınca kendimi burada buldum.Lütfen yardım edin.Sığıyor mu?

Başlıkta da dediğim gibi internette de sorup araştırdım,yapay zekaya da sordum ama bir türlü anlayamadım.İndirimdeyken Lian li o11 Dynamic Mini v2 alayım dedim.Yanında Enermax Revolution III 1000W 80+ Gold alacaktım ve araştırmaya koyuldum ama hem sığar hem sığmaz cevaplarını alınca kendimi burada buldum.Lütfen yardım edin.Sığıyor mu?
Selamlar dostum psu yu aldın mı aldıysan ne durum da ben de aynı modeli almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri iyi geldi açıkcası

atx psu lar için genişletilmiş alan diye açıklaması var kasanın kendi sitesinde
1776637532873.webp

℅99 sığar bende daha öncesinde aynı kasauı ve benzer bir psu kullanıyordum rahat şekilde sıhmıştı zaten sitesinde 200 mm psu lar için yazmışlar yazdığın psu 150 mm olması lazım o yüzden rahat rahat sığar hata kablolama için bile geniş alanın olur

yani sığarda kablolama işi sıkıntı olur bendede benzer bi kasa ve benzer bi psu var ve kablolar dip dibe oluyo

Selamlar dostum psu yu aldın mı aldıysan ne durum da ben de aynı modeli almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri iyi geldi açıkcası
Almadım hocam eğer artmazsa alıp sizi bilgilendiririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

atx psu lar için genişletilmiş alan diye açıklaması var kasanın kendi sitesinde
Alıntıyı görüntüle
Sagolun bende göz gezdirmiştim sorup soruşturmuştum bazı yerlerde sıgmaz falan deyince aklım karıstı

yani sığarda kablolama işi sıkıntı olur bendede benzer bi kasa ve benzer bi psu var ve kablolar dip dibe oluyo
Bu fiyata daha iyi ve kücük psu varsa önerinizi alabilirim hocam

℅99 sığar bende daha öncesinde aynı kasauı ve benzer bir psu kullanıyordum rahat şekilde sıhmıştı zaten sitesinde 200 mm psu lar için yazmışlar yazdığın psu 150 mm olması lazım o yüzden rahat rahat sığar hata kablolama için bile geniş alanın olur
Sagolun hocam simdi emin olabildim sayenizde

bu fiyatta iyi olupta küçük psu yokta arkada sata ssd ,hdd olmayacaksa alan biraz daha geniş oluyo
hocam alınca laptoptaki sata ssd yi alacagım pc ye takma ihtimalim var bu sata ssd yi arka yerine başka yere koyma ihtimalim yok mu ? hdd de alıp koyabilirim

hocam alınca laptoptaki sata ssd yi alacagım pc ye takma ihtimalim var bu sata ssd yi arka yerine başka yere koyma ihtimalim yok mu ? hdd de alıp koyabilirim
sata ssd hdd kadar büyük olmadığı için sorun yaratmaz fazlada hdd yuvası nedeniyle baya yer kaplar kablolama alanı baya daralır

bende 1 tane sata ssd var 1-2 tane olursa sorun yaratmaz ztn takmak için bölgesi oluyo genelde ama hdd için yuva oluyo oda çok yer kaplıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri