❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Konu amacının çok dışına çıktı, kapatılmalı bence.

İndirim 15-20dk sürdü sürmedi ama günlerce burada onaylandı, yok onaylanmadı, yok benim sistemime bu ram olur mu muhabbeti yüzünden konu sürekli yukarıda kalıyor ve diğer sıcak fırsatları da baltalıyor...

İndirim 15-20dk sürdü sürmedi ama günlerce burada onaylandı, yok onaylanmadı, yok benim sistemime bu ram olur mu muhabbeti yüzünden konu sürekli yukarıda kalıyor ve sıcak diğer sıcak fırsatları da baltalıyor...
konu hit aldıkça kapatılmaz :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: HKNG

İndirim 15-20dk sürdü sürmedi ama günlerce burada onaylandı, yok onaylanmadı, yok benim sistemime bu ram olur mu muhabbeti yüzünden konu sürekli yukarıda kalıyor ve sıcak diğer sıcak fırsatları da baltalıyor...
Aldı almadı geldi gelmedi mevzuları aslinda bilgilendirme için değerli. Ama ürünler geldikten sonra yapılan muhabbete gerek yoktur. Satış işine dönüyor o zaman ona da gerek yok

İndirim 15-20dk sürdü sürmedi ama günlerce burada onaylandı, yok onaylanmadı, yok benim sistemime bu ram olur mu muhabbeti yüzünden konu sürekli yukarıda kalıyor ve diğer sıcak fırsatları da baltalıyor...
puahahahaha olum ne cins adamlarsınız sanane milletin sohbetinden

Mega indirimlerde bu konusmalar gayet normal hocam bence. Forumlarin amaci bu zaten bir noktada. Kapatilsa normal baslik acilir hemen orada konusmaya baslar insanlar. Sicak firsatlardan dusse de ana sayfada yine goruceksiniz bu konuyu maalesef.

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
50 kişinin ürünü satmasının istatistiğinden bahsediyorum bu bakış açın doğru değil diyorum.
O 50 kişinin ürünü satış tarihi dünkü indirimlerle aynı günde. Bu yeterli bir cevap ve yukarıda da bahsettim bundan.

Aldı almadı geldi gelmedi mevzuları aslinda bilgilendirme için değerli. Ama ürünler geldikten sonra yapılan muhabbete gerek yoktur. Satış işine dönüyor o zaman ona da gerek yok
işin en büyük sıkıntısı adam elimde ram var satılık yazıyor raporluyoruz yanlış kategori spam diye tagleyip bırakıyorlar mesajı ne anladım ben bu işten.

Sahibinden ram ilanları tam tansiyon hoplatmalık. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Vergi dairesi en ufak hatamda yakama yapisiyor benim. Bunlara nasil bir sey diyemiyorlar anlamıyorum. Adamın şirketi yok, vergi kaydı yok aldığı ürünü 1 gün sonra 3 katına nakit elden çıkarıyor. Devletin bu al satcı piranalara da bir önlem alması lazım. Alacağı çok vergi var bu piranalarda.
Hocam ayda yılda 1-2 tane satana vergi dairesi niye bir şey desin ki. Satmak için sistematik şekilde ve düzenli alım yapılmadığı zaman kimse bir şey diyemez. Siz buraya takıldıysanız 2. elde ne al-satçılar var verginin v'sini bile vermiyorlar rahat rahat takılıyorlar.

Bir de ufak düzenleme yapayım nakit ile satıyorlar demişsiniz o zaman zaten imkansızlaşıyor bunun takibinin yapılması, çok yüklü nakiti gidip bankaya yatırmadığı sürece devletin alınan nakit takibi yapması çok çok zor.

Hocam ayda yılda 1-2 tane satana vergi dairesi niye bir şey desin ki. Satmak için sistematik şekilde ve düzenli alım yapılmadığı zaman kimse bir şey diyemez. Siz buraya takıldıysanız 2. elde ne al-satçılar var verginin v'sini bile vermiyorlar rahat rahat takılıyorlar.
Bir ürünü alıp 1 gün sonra 3 katına elden satmaya çalışana vergi dairesi bir şey diyebilmeli ben de bunu diyorum zaten. Ayrıca bu al satcıların senede 1-2 ürün alip sattigina hic inanasim gelmiyor benim. Bir urunu aldiginin 3 katina satamazsin kardesim. Ahlaksizliktir bu, rahat rahat takilamamalilar bence...

Kargo teslimatı bekliyor diyor onaylanmış sanırsam. 64 Ram olucak. 5800x3D çekebilirsem bide tekrardan çıktığı zaman, DDR5 e geçmeye gerek kalmaz bidaha. Tabi 5800x3D 9800x3D ile aynı fiyat olmaz ise..

Ekran görüntüsü 2026-04-21 131020.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,180
Üyeler
192,925
Son üye
Barkinpsk
Geri