HKNG
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
Benim de o ddr5 xpg bekliyor ddr4 lerden birisi kargoda diğeri ise onaylandı gözüküyorBenimki hala onay bekliyo sende mi xpg langer neon 16x2 almıştın
Benim de o ddr5 xpg bekliyor ddr4 lerden birisi kargoda diğeri ise onaylandı gözüküyorBenimki hala onay bekliyo sende mi xpg langer neon 16x2 almıştın
35-36 geçe 3d onay ekranına geldim 3dk satabilirmiyim diye düşünüp aldım o sebepten 39 gözüküyorO saatte internet stoğu nasıl buldunuz helal olsun
verilir 1-2 saateElimde patriot 6000mhz Viper Venom var 16gb tek kanal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benimki de kargo bekliyor
50 geçe bende aynı modeli aldım hocam onay bekliyorum.O saatte internet stoğu nasıl buldunuz helal olsun
Aynı Rami almışız onay bekliyor halaAlıntıyı görüntüle
kargolandı benimki
Daha tam ayarlayamadılar galiba benim ürünlerin 3 ü de onaylanmıştı sonra 2 si onay bekliyor a düştü sonra da 1 i onaylandı diğeri diğeri kargoya verildi 1 tanesi hala onay bekliyorilginç bir şekilde siparişim şimdi onaylandı, kargo kodu vs. yoktur henüz.
o değilde hherkes doğru olanı yapıp 32 64 ddr5 almış bende gidip patates gibi 16gb ddr4 aldım :/Daha tam ayarlayamadılar galiba benim ürünlerin 3 ü de onaylanmıştı sonra 2 si onay bekliyor a düştü sonra da 1 i onaylandı diğeri diğeri kargoya verildi 1 tanesi hala onay bekliyor![]()
stok problemi olabilir mağaza sorgulamada kalktı tükendiğinden. izmit ten kargolanmış benimkiAynı Rami almışız onay bekliyor hala![]()
Hocam ddr5 geç indirime düştü düştüğü gibi hemen bitti denilebilir bende ddr5 i zor aldım f5 yapa yapa geldio değilde hherkes doğru olanı yapıp 32 64 ddr5 almış bende gidip patates gibi 16gb ddr4 aldım :/
ddr4 piyasasına çok hakimimde 5'e bişey diyemiyorum. en son 32'lik olanı idefixden geçen sene 4200e almıştım rgb kit kingston furyydi