❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bende iptal yemişim ddr4 kargoda DDR 5 iptal yemiş gelişine iade edip vatan hesabını da siliyorum kalan arkadaşlara başarılar dhhdbdhd

1776779298825.webp

valla yazık ya. bu ddr5 iptal olmasın diye diğer ddr4 ram'i de ben iptal etmiştim(iptal kısmına sebebini yazmıştım özellikle). Elimize hiç bi şey geçmedi. sistemi dizdik yatıyor ram kaldı sadece şu yaşadığımıza bak.

1 tane alanın iptal edilmesi çok garip fazla alsa neyse de

Trendyol çanta incehesap t-force soğutucu ve vatan ram 3 iptal yedim bugün 5-6 yıl üstüne ilk defa pc toplamaya karar vermişken
hocam siz tek urunle nasil iptal yediniz ben anlamadim. en azindan o mesaj ile iptal olmamasi lazim. ticari fatura mi talep etmistiniz acaba? eger dumduz herkes gibi 1 urun aldiysaniz arayip itiraz edin bence.

Mh ile görüştüm iki adet ram siparşiniz olduğu için iptal edilmiştir dedi. Neden seçim hakkı vermediniz dediğimde hiçbir cevap veremedi. Aynı özelliklerde olmayan ürünleri kafalarına göre seçim hakkı sunmadan iptal etmeleri tam olarak beceriksizlik. Seçim hakkı sunulmadan ddr4 ramimi onaylamışlar. Mağzalarda 3-4 adet alanları gördük bu kadarınada pes cidden.

Elden 10 tane alanlar tacir olmuyor mu mağazada 10 ar 10 ar alıyordu millet. Bence de çalışanlar elden verdikleri için stok yetmedi kotarmaya çalışıyorlar
O normalde yasak bu arada ama bir yolunu bulmuştur çalışanlar. Mesela o dediğin 10 tane alanlar sistemde 10 tane aldı gözükmüyordur tek tek farklı kişilere falan girmişlerdir satışlarını.

hocam siz tek urunle nasil iptal yediniz ben anlamadim. en azindan o mesaj ile iptal olmamasi lazim. ticari fatura mi talep etmistiniz acaba? eger dumduz herkes gibi 1 urun aldiysaniz arayip itiraz edin bence.
Ticari muhabbeti hikaye stok kalmadığı için herkese ticari diyip geçmişler, ben sordum ilk gelen alır hesabına göre sipariş saati önemli
IMG_0940.webp

Geri