❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hocam şimdi Vatan’la konuştum beyefendi ram kategorimizde sadece tüm REMler için bir adet aldığınızda yollanır diye dümen yapıyor en fazla iki adet yollanır diyor dedim niye direkt iptal ettiniz yerine muadil ya da üstü bir ürün verin dedim yok stok kalmadı gözüküyor vs falan dedi işte
Yalan öncekinde 3 ve daha fazla yolladıkları var. Zaten öyle bir şey vs de yazmıyor.

%99 bu oldu, yine muadil ürün önerirler iptal olanlar uğraşırsa çözüyorlar
aman dikkat edin gönderdikleri ürünler teşhir çıkabiliyor ram soğutucusuna falan iyi bakın plastiği kırılmış vs
Hocam iptal olana muadil ürün yollayın dedim yok diyor ram stoğu kalmadı diyor üstünü verin dedim onada yok
Yalan öncekinde 3 ve daha fazla yolladıkları var. Zaten öyle bir şey vs de yazmıyor.
Bir daha arayacağım müşteri hizmetlerini darlayım bakayım değişecek mi

Hocam iptal olana muadil ürün yollayın dedim yok diyor ram stoğu kalmadı diyor üstünü verin dedim onada yok

Vatan hesabınızın içinde mesajlarım bölümü var oradan yazın
info maillerine yazın
twitterdan yazın
bence yardımcı olurlar. iki tane aldığınız için göndermiyoruz olayı kolpa siparişi bölünenler var
işin garibi benim neon halen iptal de yemedi unuttular herhalde ya da bıktırdım onları

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Ben de hala onay bekliyor aşamasında. Mail falan da gelmedi. Arayıp darlayayım mı sizce şimdiden

Vatan hesabınızın içinde mesajlarım bölümü var oradan yazın
info maillerine yazın
twitterdan yazın
bence yardımcı olurlar. iki tane aldığınız için göndermiyoruz olayı kolpa siparişi bölünenler var
işin garibi benim neon halen iptal de yemedi unuttular herhalde ya da bıktırdım onları
Ticari sebeple alındı diye gerekçe sunuyorlar 2 tanede zaten pek sanmıyorum düzeltirceklerini bu yüzden umarım tek alanlarda iade yemez

Ticari sebeple alındı diye gerekçe sunuyorlar 2 tanede zaten pek sanmıyorum düzeltirceklerini bu yüzden umarım tek alanlarda iade yemez
Eğer şahıs şirketi ya da ticari firma adına alındıysa ki ben şubelerde buna dikkat ettikleri hiç sanmıyorum bu iptal nedeni bir tık mantıklı ancak herhangi bir şirket yapısında değilseniz bu iptal sebebi doğru değil
her yerden ulaşmaya çalışın ben yardımcı olacaklarını düşünüyorum ama belli olmaz vatan bu sonuçta

Utanmadan " Fırsat Ürünü " demişler. Ülen ürünün Dual Kit versiyonu zaten 25-27 bin lira seviyelerinde satılıyor...Bir de 20 bin liranın üzerini çizip 13 bin küsüre indirmişler hahaha...

Zaten Vatan Bilgisayar kadar utanmaz bir şirket daha bu ülkede bulamaz kimse. Madem indirim yapıyorsun, göndersene milletin satın aldığı ürünleri...! Kim bilir hangi şişko ve göbekli teknoloji cahili tipler tarafından yönetiliyor bu koskoca şirket...

Ekler

• asdadsada.webp
    asdadsada.webp
    39.9 KB · Hit: 107
Sipariş onay bekliyorda gözükmesine rağmen ürüne yorum yaptım yorumu yayınlamışlar iptal gelirse bunu kanıt olarak kullanıcam XD
Her tarafi ışıklı ramin. Tahmin ettigim gibi biraz isinma potansiyeli var. Linkteki ram 8000Mhz versiyonuysa AMD cpular icin pek onerilmemis.

Bu arada 4800Mhz ramlerle 8000Mhz ramin oyunlarda farki cok az ya da yok bazen daha kotu belki gecikme degerlendirindendir. XPGnin 8400Mhz ramini benchler icin takip edecegim yine de.

iki tane veya daha fazla alabilenleri iptal etsinler zaten bu beni mutlu eder. ama tek urun alan, ticaret icin almayani bu sekilde iptal etmemeliler. dogru duzgun yaparsin aciklamani iptal edersin. suclar gibi iptal etmek nedir?

tek urun alip iptal yiyenler gecen ki indirimden faydanladi mi acaba?

Son düzenleme:

ADamlar önceki iptal olan siparişlerimi bile kaldırmışlar nasıl bir korkuysa artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri