Sıvı Sogutma Fan Önerisi Verirseniz Sevnirim!

e m r e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
582
ocypus delta l36 aldım ve fanlarını beglenmedım bıraz degısık calısıyorlar pc yı yenı actıgımda fanların calısma sesı falan gelıyor belırlı bır rpm arasında fanlardan degısık boguk bır ses gelıyor o yuzden sıvı sogutmaya uygn fan onerısı ıstıyorum neye gore almalıyım

Siyah

Beyaz

hocam 1.5 basınc bıraz az geldı

hocam 1.5 basınc bıraz az geldı
Alternatif Olarak .

Hocam Valla Performans İsiyorsan Bundan Bayılacaksın .

1776781697602.webp

ocypus delta l36 aldım ve fanlarını beglenmedım bıraz degısık calısıyorlar pc yı yenı actıgımda fanların calısma sesı falan gelıyor belırlı bır rpm arasında fanlardan degısık boguk bır ses gelıyor o yuzden sıvı sogutmaya uygn fan onerısı ıstıyorum neye gore almalıyım

-Arctic p12 pro fanlar.

-Lian Li TL fanlar.

Bütçem yüksek yeter ki en üst seviye olsun fanları;

-Phanteks T30 fanlar.

-Noctua Nf A12x25 fanlar.

tesekkurler hocam
hocam cokta pahalı bırsey olmasına gerek yok corsaırdekı 2.5luk basınc yetmez mı sıvı sogutma ıcın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

-Arctic p12 pro fanlar.

-Lian Li TL fanlar.

Bütçem yüksek yeter ki en üst seviye olsun fanları;

-Phanteks T30 fanlar.

-Noctua Nf A12x25 fanlar.
tesekkurler hocam

Siz ilk öncelikle fan eğrisini ayarlar mısınız? Belki masraf yapmadan istediğiniz şekilde çalışır.

Siz ilk öncelikle fan eğrisini ayarlar mısınız? Belki masraf yapmadan istediğiniz şekilde çalışır.
fan egrılık bır durum yokkı fanın kendısınden gelıyor bu ses sesı yakalamaya calısıp atacagım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ses fanın gurultusunden duyulmuyor ama soyle bır ses gelıyor fanlardan

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pro-pst-acfan00306a-12-cm-fiyati,1174842139.html
Bu fanlar varken oraya buraya bakmana gerek yok kanka😂 noctua almiyorsan al gec dusunme 38mm lik wrtic radyatorune lianli fan taktim hava geciremedi artic kendi fanlariyla ustundeki kağıtları ucuruyor😂
hocam cok ucmayacagım ustekı arkadasın attıgı corsaır fanların da yeterlı olacagnı dusunuyorum onların da basıncı 2 ustunde suankı fanlarında sıkıntısı yok ama seslerı cok kotu

Geri