Bende bir sorun yokvay vay vay çakal vatanım siparişlerim bölümüne giremiyorum az önce öyle bi girer gibi oldu seçtiğiniz yıla ait sipariş yok diyor) adamlar hesaptan siliyor siparişi vay vay vay siparişlere girebilen var mı bana özel makara mı bi kontrol edebilir mi gören
Sadece aynı markadan muadil sunmasalar gskill var aslında da ondan sunmuyorlar maalesef. Şimdi bir baktım acaba hangi bellek var diye. Hynix gözüküyor eğer öyle çıkarsa kendiniz oc ile cl30 6000mhz yapabilirsiniz ama siz de araştırın tam olarak kesin değil.Önerilen muadili reddedip direk iptal mi etsem siparişi acaba çok kararsız kaldım. 2-3 aydır cl30 ram bakıyordum cl36 önermeleri hoşuma gitmedi
iptal olan sipariş ztn direkt siliniyor daha önce bir ev eşyası aldıgımda fark etmiştim, ramle alakalı bir durum değilvay vay vay çakal vatanım siparişlerim bölümüne giremiyorum az önce öyle bi girer gibi oldu seçtiğiniz yıla ait sipariş yok diyor) adamlar hesaptan siliyor siparişi vay vay vay siparişlere girebilen var mı bana özel makara mı bi kontrol edebilir mi gören
Şimdi tekrar baktım daha önce teslim aldığım ekran kartı fln da gitmiş. Genel bug olabilir.iptal olan sipariş ztn direkt siliniyor daha önce bir ev eşyası aldıgımda fark etmiştim, ramle alakalı bir durum değil
Tam olarak hangisini almıştınz ve hangisini önerdiler?Önerilen muadili reddedip direk iptal mi etsem siparişi acaba çok kararsız kaldım. 2-3 aydır cl30 ram bakıyordum cl36 önermeleri hoşuma gitmedi
Alım fiyatı 1300TL maşallah bu ne aç gözlülük…
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...ade-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-pc-ram.html Sipariş geçtiğim.Tam olarak hangisini almıştınz ve hangisini önerdiler?
Aynen öyle bir önceki indirimden olan iptal ettikleri hepsini silmişler. Amaç peşinde koşmasınlar.vay vay vay çakal vatanım siparişlerim bölümüne giremiyorum az önce öyle bi girer gibi oldu seçtiğiniz yıla ait sipariş yok diyor) adamlar hesaptan siliyor siparişi vay vay vay siparişlere girebilen var mı bana özel makara mı bi kontrol edebilir mi gören
Fazla mantıklı şeyler yazmayın burada al satçı ilan ediliyorsunuz.Kesinlikle haklısınız ama ne burada ne de hakem heyeti ile yapacağınız görüşme/yazışmada kendinizi anlatamazsınız. Saçma sapan kafalar var ülkede maalesef. Bir mağaza ''kampanya şartları'' olmaksızın indirim yapıyor ve sipariş oluştururken istediğiniz adette alım yaptırıyor sonra keyfine göre ''omo boz son kollonocoyo sotoyoz, tocor olonlor komponyodon foydolonomoz'' tarzında SMS gönderiyor. Hukuk devletinde olacak iş değil. Sizi çok iyi anlamak ve hak vermekle beraber aynı durumda olmama rağmen hakkımı aramayacağım. Hak ararken daha çok yorulup daha çok sinirleniyorum... Sonuç mu? Sıfır.
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bundan almıştım ses seda yok ne yapayım sizce? Arayıp durum kontrolü mü yapayım, onlar muadil için arayacak olurlarsa ulaşamayabilirler
Benimki de aynı şekilde hocam bugün netleşir diye düşünüyorumBen 2×32gb aldım ama hala siparişiniz onay bekliyor aşamasında.siparişlerde sıkıntı mı var acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 2×32gb satın aldım ama hala siparişiniz onay aşamasında.siparişlerde sıkıntı mı var acaba