Amazon Siparişimi İptal Etti.

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
İndirimden güzel bir rx9070xt bulmuştum aldım amazondan mail geldi:'İzni olmayan bir kişinin Amazon hesabınıza eriştiğini ve sipariş vermeye çalıştığını düşünüyoruz. Güvenliğiniz için bu siparişi iptal ettik.'
Aynı kartı şuan almak istediğimde 6k fark ödemem gerekiyor :D

İndirimden güzel bir rx9070xt bulmuştum aldım amazondan mail geldi:'İzni olmayan bir kişinin Amazon hesabınıza eriştiğini ve sipariş vermeye çalıştığını düşünüyoruz. Güvenliğiniz için bu siparişi iptal ettik.'
Müşteri hizmetlerini ara mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum.

Birkaç ay önce aynı şeyi yaşadım. Eğer hesabında art arda çekim işlemi falan yaptiysan yapiyolar. Girişte doğrula falan ekranı gelmişti hesabımı doğruladim istediği bilgileri girdim şifre telefona gelen kod vs. hesaba girince siparişlerim iptal edilmiş gözüküyordu. Müşteri hizmetlerine yazdım bu konuda 0 bilgileri var tekrar sipariş verin falan filan geveledi 1-2 saat sonra siparişlerim kısmında gözüktü ürünler.

Aynı şeyi birkaç gün önce yaşadım. durumu telafi etmelerini söyledim ama yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. tekrar ürün depoya düşerse bakacağız.

Müşteri hizmetlerini ara mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum.
Bu konuda müşteri hizmetleri 0 bilgi ya da bana gelenler öyleydi. Çünkü bana sistem atiyo otomatik bilgimiz yok falan diye gevelediler. Yardımcı da olmamışlardı sistem benim yaptığımı dogrulayinca verdiğim bilgilerle siparişim geldi. Sadece 3 ürün almıştım art arda. İlk ikisini çekmişti karttan 3. Çekmedi acelem vardı ilgilenmedim. Düzelince 2si geldi 3. iptale düştü

Birkaç ay önce aynı şeyi yaşadım. Eğer hesabında art arda çekim işlemi falan yaptiysan yapiyolar. Girişte doğrula falan ekranı gelmişti hesabımı doğruladim istediği bilgileri girdim şifre telefona gelen kod vs. hesaba girince siparişlerim iptal edilmiş gözüküyordu. Müşteri hizmetlerine yazdım bu konuda 0 bilgileri var tekrar sipariş verin falan filan geveledi 1-2 saat sonra siparişlerim kısmında gözüktü ürünler.
Başıma TV alırken geldi taksitle alacaktım yok hesap kitlendi bildiğin gittim arkadaştan rica ettim nakit kartla aldım mecbur. Kartı da hafızasına almış kabul etmedi hiçbir şekilde. Tam bela harbiden saatlerce uğraşmıştım bende.

Başıma TV alırken geldi taksitle alacaktım yok hesap kitlendi bildiğin gittim arkadaştan rica ettim nakit kartla aldım mecbur. Kartı da hafızasına almış kabul etmedi hiçbir şekilde. Tam bela harbiden saatlerce uğraşmıştım bende.
Galiba bir yapay zeka mı otomatik bir sistem mi birşeyi var. Hesapta şüpheli işlem olduğunu düşününce kitliyor. Ama sistem nasıl şüpheli oluyor onu anlamadım. 3 kere art arda sipariş vermek nasıl şüpheli pek kavrayamadim. Müşteri hizmetleri de 0 bilgili bu konuda. Sistem yapıyor doğrulayın bekleyin iadeniz gelir iptal olmuş yeniden sipariş verin falan dedi 1-2 saat sonra mail geldi siparişiniz hazırlanıyor tarzı.

benzer durumu yaşadım monitör aldım 1 ay yollamadılar takım şefine kadar ulaştım yapabilecekleri bir şey olmadıklarını söylediler, sonunda da iptal ettiler siparişi özür olarak 100tl hediye çeki verdiler, mümkün mertebe amazondan uzak durmaya çalışıyorum artık.

Nasıl saçma sapan bir sistem ya bu amazonun yapay zekasında harbiden sıkıntı var.

Nasıl saçma sapan bir sistem ya bu amazonun yapay zekasında harbiden sıkıntı var.
Bunları yaşayanlar hep Amazon satıcı ürünleri. Bence stok güncelleme unutyorlar veya orada bir sorun var. Stokta olmayan ürüne indirim basıyo. Sen alıyorsun uygun diye. Bakiyolar stokta yok. Hata yapmışlar. Sistem iptali diye hesap banlatip sonra kolayca tekrar aciyorlar. Sende müşteri hizmetlerine yazınca sistemlik bizlik değil. Müdahale edemeyiz diyorlar. Başka bir mantıklı açıklaması gelmiyor bana. Önceki konularda da çok var. İlk siparişinde yaşayanlar falan da var. Ve genelinin şikayeti uygun fiyataydi şuan ya ürün amazonda yok ya da fiyatı arttı.🤣

Daha bir tane bu konuda mağdur olup kupon, muadili ürün falan ile çözülen görmedim. Benim aldığım ucuz çocuk oyuncagiydi. Hatta dedim stok yoksa başka oyuncak verin aynı fiyata doğum günü geliyor falan. Hiç ilgilenmediler.

Bunları yaşayanlar hep Amazon satıcı ürünleri. Bence stok güncelleme unutyorlar veya orada bir sorun var. Stokta olmayan ürüne indirim basıyo. Sen alıyorsun uygun diye. Bakiyolar stokta yok. Hata yapmışlar. Sistem iptali diye hesap banlatip sonra kolayca tekrar aciyorlar. Sende müşteri hizmetlerine yazınca sistemlik bizlik değil. Müdahale edemeyiz diyorlar. Başka bir mantıklı açıklaması gelmiyor bana. Önceki konularda da çok var. İlk siparişinde yaşayanlar falan da var. Ve genelinin şikayeti uygun fiyataydi şuan ya ürün amazonda yok ya da fiyatı arttı.🤣
1-2 sene önceden de başıma buna benzer bir şey gelmişti. Telefon satın almıştım amazondan mail geldi aynı kategoriden birden fazla alışveriş yaptınız bir hane halkının ihtiyacını aşıyorsunuz iptal ettik diye. Halbuki hesaptan teknoloji kategorisinde tek bir şey almamışım :D

Ayıptır sorması ne kadardan almışız hocam ekran kartını

Ayıptır sorması ne kadardan almışız hocam ekran kartını
36k ya aldım hocam gigabyte 9070xt gaming oc, yani çok iyi fırsat değildi ama hoşuma gitti kart o fiyata asus prime falan satıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,898
Üyeler
193,870
Son üye
Batuba
Geri