Çözüldü✓ Mouse Önerisi 8k hz ve Ultra Hafif

Kosovar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
906
Bütçe
4000
Abi mouseye baktım ben görünüşünü beğendim alsaydım siyah olanını alırdım. Onun dışında PixArt PAW3950MAX sensör kullanıyor yanlışım varsa düzeltin lütfen. Piyasadaki en iyi sensörlerden biri yada en iyi sensörü.
Ek olarak karbonfiber mouse. 39 Gram baya hafif. Bende atk a9 var 52 gr bu kadar hafif hissettiriyorsa 39 gram ın tadı nasıldır merak ettim açıkçası.
Birde yaz aylarında elin çok terliyorsa bence bakılmalı diye düşünüyorum. Daha önce attack shark kullanmadım sadece genel yorumumu yaptım
Senin için ai ye de sordum
Kısa net söyleyeyim: Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K fiyatına göre aşırı güçlü ama kusursuz değil.
Aşırı hafif (≈39g) → piyasadaki en hafif mouse’lardan biri fakat

• Batarya ortalama
    → çok uzun gitmiyor (özellikle 8K’da hızlı bitirir)
  • 8K her zaman gerekli değil
    → çoğu kişi 1K–2K kullanıyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak arkadaşın attığı model de iyi bir model ona da bakmanı tavsiye ederim.

Abi mouseye baktım ben görünüşünü beğendim alsaydım siyah olanını alırdım. Onun dışında PixArt PAW3950MAX sensör kullanıyor yanlışım varsa düzeltin lütfen. Piyasadaki en iyi sensörlerden biri yada en iyi sensörü.
Ek olarak karbonfiber mouse. 39 Gram baya hafif. Bende atk a9 var 52 gr bu kadar hafif hissettiriyorsa 39 gram ın tadı nasıldır merak ettim açıkçası.
Birde yaz aylarında elin çok terliyorsa bence bakılmalı diye düşünüyorum. Daha önce attack shark kullanmadım sadece genel yorumumu yaptım
Senin için ai ye de sordum
Kısa net söyleyeyim: Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K fiyatına göre aşırı güçlü ama kusursuz değil.
Aşırı hafif (≈39g) → piyasadaki en hafif mouse’lardan biri fakat

• Batarya ortalama
    → çok uzun gitmiyor (özellikle 8K’da hızlı bitirir)
  • 8K her zaman gerekli değil
    → çoğu kişi 1K–2K kullanıyor zaten

Ben beyaz isterim aslında ama fiyat farkı nedeniyle yeşilde olur sorun olmaz
Teşekkür detaylı yorum için
Bu fiyat bandında bu özellikler de başka bir mouse göremedim şuan
Yeşili Trendyol da 3334 TL ye geliyor

Ben beyaz isterim aslında ama fiyat farkı nedeniyle yeşilde olur sorun olmaz
Teşekkür detaylı yorum için
Bu fiyat bandında bu özellikler de başka bir mouse göremedim şuan
Yeşili Trendyol da 3334 TL ye geliyor
Abi senin için redditte ve yeşil forumda bazı arkadaşların yorumlarına baktım.
Çoğu kullanıcı 8k herz in şov olduğunu söylüyor. 2k fazlasıyla yeterli hatta 1k bile diyorular. 8k pili hızlı azaltıyor. Bu fiyatlarda 8k zaten olacak ama kullanacaksan 8k da kullanman önerim değildir hikayeli oyunlarda zaten gereksiz. Max 2 de kullan bence.
Eğer güçlü bir işlemcin yoksa gereksiz imput lag oluşturmaya sebep olacak.
Zaten 4k hz dongle ile geliyor 8k yı ayrı alman gerekiyor diye biliyorum.
Redditte
Ham performans açısından her ikisi de harika, süper duyarlı, yazılım anlamında çok iyi değil diyen var.

Abi senin için redditte ve yeşil forumda bazı arkadaşların yorumlarına baktım.
Çoğu kullanıcı 8k herz in şov olduğunu söylüyor. 2k fazlasıyla yeterli hatta 1k bile diyorular. 8k pili hızlı azaltıyor. Bu fiyatlarda 8k zaten olacak ama kullanacaksan 8k da kullanman önerim değildir hikayeli oyunlarda zaten gereksiz. Max 2 de kullan bence.
Eğer güçlü bir işlemcin yoksa gereksiz imput lag oluşturmaya sebep olacak.
Zaten 4k hz dongle ile geliyor 8k yı ayrı alman gerekiyor diye biliyorum.
am performans açısından her ikisi de harika, süper duyarlı. Diyen var yazılım anlamında çok iyi değil diyen var.
8k olayı için bende öyle düşünüyorum açıkçası kullanmadığım halde hemde
Ama şuan istediğim olabildiği kadar hafif olması mouse un ve sağlam bir yapida olması çok fazla da seçenek bulamadım doğrusu bu yeni nesil Çin markalarını da çok iyi bilmiyorum açıkçası çok fazla marka geldi son zamanlarda TR ye

Abi valla hafiflik arıyorsan elin terli ve sıkıntı çekiyorsan düşünülebilir. Malzeme kalitesi ve yazılımı hakkında yorum yapamıyorum çünkü daha hiç kullanmadım Attack shark serisi.
Sensöre gelirsek attığın linkte altta PixArt PAW3950MAX sensör kullanıyor yazıyor. Piyasadaki en iyi sensörlerden birisi dedğim gibi.
Tam anlamıyla senin keyfine kalmış.

Hepsiburada da görsel dahil kullanıcı yorumlarına bakabilirsin :

Sonuç olarak eğer şu an mouse ihtiyacım olsaydı ben alırdım.
@mornix arkadaş kendisi de iyi anlıyor mouselardan

Abi valla hafiflik arıyorsan elin terli ve sıkıntı çekiyorsan düşünülebilir. Malzeme kalitesi ve yazılımı hakkında yorum yapamıyorum çünkü daha hiç kullanmadım Attack shark serisi.
Sensöre gelirsek attığın linkte altta PixArt PAW3950MAX sensör kullanıyor yazıyor. Piyasadaki en iyi sensörlerden birisi dedğim gibi.
Tam anlamıyla senin keyfine kalmış.

Hepsiburada da görsel dahil kullanıcı yorumlarına bakabilirsin :

Sonuç olarak eğer şu an mouse ihtiyacım olsaydı ben alırdım.
@mornix arkadaş kendisi de iyi anlıyor mouselardan

Yorumlar genel olarak olumlu bide buna güzel bir Mousepad almak lazım 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Help pls @mornix

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,972
Üyeler
192,845
Son üye