❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ben XPG ram almistim cl30 bugun arayip sordugumda muadil olarak cl36 onermisler kabul etmezsem iade yapcaklarini belirttiler

Polislik olursun sonra
iki tokattan bir şey olmaz, hemen ağlamaya başlarlar zaten 😀.
O kadar berbat insanlarki bot çaktılar siteye 1 kişi 1000 kere giriyormuş gibi oldu herkes sepette gateway yedi, bende ddr5 alamadım diye ddr4 aldım. Herkes ihtiyacı kadarını alsa sorun olmayacakta, vatan faturalı ram almayın ikinci elde. Gelecek ddr4'leri satıp ddr5 alacağım şimdi. 1 tane 16x2 ddr5 alıp çıkacaktım ddr5 alamadığım için böyle çözüm buldum komedi...
cekilmesi gereken muamele bu aslinda. vatan faturali ram almayin, aldirtmayin...

Polislik olursun sonra
:D Polise gitmek daha sıkıntı bu devirde insanları daha fazla sinirlendirmiş oluyorsun, başına bir iş gelmeyeceksede gelir polise gidince :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki tokattan bir şey olmaz, hemen ağlamaya başlarlar zaten 😀.

cekilmesi gereken muamele bu aslinda. vatan faturali urun almayin, aldirtmayin...
Ya yok insaflı fiyat çekseler al sat yapmalarınada bir şey demeyeceğim eleman 11e, 10'a almış 30 giriyor :D 15-16 girse harbi bir şey demem.

:D Polise gitmek daha sıkıntı bu devirde insanları daha fazla sinirlendirmiş oluyorsun, başına bir iş gelmeyeceksede gelir polise gidince :)

Ya yok insaflı fiyat çekseler al sat yapmalarınada bir şey demeyeceğim eleman 11e, 10'a almış 30 giriyor :D 15-16 girse harbi bir şey demem.
11lik rami 20den aldım maalesef

dün bir tanesi 18'e aldigi 64gb rami 48 bin liraya sari siteye koymustu. burada ornegini verdim hemen sildi ilani. ahlak falan yok bunlarda.

muadil teklif edilen arkadaşlar bugün müşteri hizmetleriyle konuşasn oldumu hiç

1776854699987.webp

1776856012318.webp

Aynı görseli tekrardan atıyorum ama sizinde görebileceğiniz şekilde bu üründen diye özellikle belirtiliyo benim ürünüm aynı kategoriden 3 ayrı ürün sipariş verdiğim için son kullanıcı olmadığıma karar verilmiş ve nedense ddr4 ürünlerim ya da bana ulaşıp birini iptal etmemi istemek yerine kendileri 48gb ddr5 ramimi iptal ettiler. Yaptıkları indirim için teşekkür ediyorum tabii ki ama müşteri hizmetlerini arıyorum stok kaynaklı iptal edildi dönüşü yapılıyo mail atıyorum son kullanıcı değilsiniz gereği yapılmıştır diye dönüş yapılıyo yaptıkları açıklamalar birbirlerini tutmuyo
IMG_5296.webp

Geri