❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Xpg lancer neon almıştım 6400mhz cl32 stok yok muadil verelim dediler ax5u6400c3216g-dclarbk kodlu rami önerdiler o da 6400mhz cl32 görünüşü benim için fark etmediğinden kabul ettim. Bir fark yoktur dimi iyi mi yaptım?
İkisinde de Hynix bellekler var görünüş farklı sadece.

Xpg lancer neon almıştım 6400mhz cl32 stok yok muadil verelim dediler ax5u6400c3216g-dclarbk kodlu rami önerdiler o da 6400mhz cl32 görünüşü benim için fark etmediğinden kabul ettim. Bir fark yoktur dimi iyi mi yaptım?
Bana ve birçok kişiye alt segment önerdiler. Sizin yerinizde olsam kabul ederdim.

İkisinde de Hynix bellekler var görünüş farklı sadece.
Hee iyi bari ilk başta 6800mhz cl34 onermislerdi anakartim islemcim 6400mhz desteklediğinden onu kabul etmedim bunu söylediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana ve birçok kişiye alt segment önerdiler. Sizin yerinizde olsam kabul ederdim.
Aynen kabul ettim zaten de öyle söyleyip de farklı ram gönderirler mi acaba onu düşündüm

Neonmuş, kod adı Vatan
Suçu ışık saçmakmış, öğrendiğim kadar

Neon yerine
XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6800Mhz CL34 32GB (2x16GB) Dual Kit Ram
bunu önerdiler ben kabul ettim alanlara hayırlı olsun
Neon yerine yoklicakları ürün bu herkese ins bi an önce kargolarlar

Aha benim gariban DDR4 ram de teslim edilmiş. Kalan arkadaşlara kolay gelsin.

Hee iyi bari ilk başta 6800mhz cl34 onermislerdi anakartim islemcim 6400mhz desteklediğinden onu kabul etmedim bunu söylediler
Expo yerine siz ayarlayarak onu da aynı cl ve mhz değerinde kullanabilirdiniz ama uğraşmak istemiyorsanız tabii daha mantıklı.

Neonmuş, kod adı Vatan
Suçu ışık saçmakmış, öğrendiğim kadar

Neon yerine
XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6800Mhz CL34 32GB (2x16GB) Dual Kit Ram
bunu önerdiler ben kabul ettim alanlara hayırlı olsun
Dün 6400 cl32 olanı muadil veriyolardı. O bitince buna geçmişler Expo yerine kendiniz ayarlarsanız aynı değerlerde kullanabilirsiniz zaten.

Neon yerine yoklicakları ürün bu herkese ins bi an önce kargolarlar
İlk arayan kişi düz modelini göndereceğiz felan dedi mesaideydim ben sizi arayayım dedim boşa çıkınca aradım verdikleri koda göre bunu gönderecekler
6400 lc32 yerine 6800 cl34 okey benim için destek mesajında trident royal z silver istemiştim de onu önermemişler dfjgjdfgjfgd :kekw:

Expo yerine siz ayarlayarak onu da aynı cl ve mhz değerinde kullanabilirdiniz ama uğraşmak istemiyorsanız tabii daha mantıklı.

Dün 6400 cl32 olanı muadil veriyolardı. O bitince buna geçmişler Expo yerine kendiniz ayarlarsanız aynı değerlerde kullanabilirsiniz zaten.
aynen zaten bu modelin de expo desteği var güzel model 11k ya

Ben az önce konuştum 6400 cl32 olan muadilini önerdiler hocam daha bitmemiş demek ki

İlk arayan kişi düz modelini göndereceğiz felan dedi mesaideydim ben sizi arayayım dedim boşa çıkınca aradım verdikleri koda göre bunu gönderecekler
6400 lc32 yerine 6800 cl34 okey benim için destek mesajında trident royal z silver istemiştim de onu önermemişler dfjgjdfgjfgd :kekw:

aynen zaten bu modelin de expo desteği var güzel model 11k ya
aa bana 6400 mhz cl32 olanını yollamıslar

Benim 2x16 gskill ler geldi 3200mhz, total 4x16 oldu hızlı bir oc ile 3400 mhz cl16 da çalıştırdım 2 saat testmem5 yaptım sıkıntı yok gibi, 3600 cl18 de çalışmadı 4 slot, 2 slotken çalışıyordu. Yine ayarlamaya devam ederim bugünlük yeterli. Bu arada 3200 CL 16 ama B die geldi şaşırdım.

Geri