XneverX
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Alınır alınmasına da değerlerine bakın. Crystaldiskinfo ekranını atar mısın varsa ?
Hocam aynı paraya 0 dramli gen 4 alabiliyorsun daha iyi değilmi sencede? SSD olayında 2.el biraz sıkıntı olabiliyor karşı tarafın ne kadar yorduğuna bakmak lazım çok avantajlı gelmedi bana fiyatı.
ben aynı modeli 7500 TL'ye aldım sıfırınıHocam aynı paraya 0 dramli gen 4 alabiliyorsun daha iyi değilmi sencede? SSD olayında 2.el biraz sıkıntı olabiliyor karşı tarafın ne kadar yorduğuna bakmak lazım çok avantajlı gelmedi bana fiyatı.
Hocam ben şunu diyorum giriş seviye gen5 almaktansa dramli en üst seviye gen 4 her zaman daha iyi olduğunu düşünüyorum. Misal KC3000, Corsair MP600 Pro NH veya Kioxia Exceria PRO tarzı.paramgüvende tamamen alıcıyı koruyan bir sistem zaten. ürünü alın saatine bakın, kalan ömrüne bakın, stres testi yapın sıcaklık değerlerine bakın, kioxia ssd utility den de ürünün orijinalliğini kontrol edin. hiçbirinde problem çıkmazsa tamamdır bence, yani fiziksel bir parça değil sonuçta, bozulacak bir yeri yok.