❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

muhtemelen bu model.

Siparişim onaylandı bu modelden yapmışlar. Sipariş bölümünde bu ürün olacak güncellenmiş.

yukarlarda size daha güzel cevap vermişlerdi tekrar yazmaya gerek yok. Doğrudan iptale düşen arkadaşlara hak arayışını öneriyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi bile hala varsa gidin sipariş edin alabildiğinizi alın fırsatlar ülkesi
Ticaret için alanların herhangi bir hakkı olduğunu düşünmüyorum işte bende.

Ayrıca hak arayışınız da beni mutlu eder. Gidin boş yere uğraşın, vaktinizden gitsin. Fatura olmadığı sürece bir şey elde edemezsiniz zaten.

Daha fazla uzatmaya gerek yok. Anlaşabilecek insanlar değiliz. İyi günler diliyorum size.

Siparişim onaylandı bu modelden yapmışlar. Sipariş bölümünde bu ürün olacak güncellenmiş.
benimki de güncellenmiş, muadil ürün önerilenlere sorunsuz gönderim yapılacak sanırım. hayırlı olsun herkese 😀

Ayrıca hak arayışınız da beni mutlu eder. Gidin boş yere uğraşın, vaktinizden gitsin. Fatura olmadığı sürece bir şey elde edemezsiniz zaten.

Daha fazla uzatmaya gerek yok. Anlaşabilecek insanlar değiliz. İyi günler diliyorum size.

benimki de güncellenmiş, muadil ürün önerilenlere sorunsuz gönderim yapılacak sanırım. hayırlı olsun herkese 😀
alırken mesafeli satış sözleşmesi sunuluyor, kabul ediyorsunuz, bu da firmayla aranda bir taahüt oluşmuş anlamına geliyor, hepsiburada ile aynı sorunu yaşadım thh'yi kazandım, mahkemede 2. celsede ürünün bir başkasına ulaştığını kanıtlasam davayı da kazanıyordum. arkadaşların kazanma şansı yüksek, çünkü ticaret amaçlı iptal ettik demişler, sistem hatası/stok dışı ürün satıldı denmemiş.

Vaktimizden gitmesinden mutlu olmanız ne güzel. Daha önce başvurmadınız sanırım 5 dakika falan sürüyor :D

alırken mesafeli satış sözleşmesi sunuluyor, kabul ediyorsunuz, bu da firmayla aranda bir taahüt oluşmuş anlamına geliyor, hepsiburada ile aynı sorunu yaşadım thh'yi kazandım, mahkemede 2. celsede ürünün bir başkasına ulaştığını kanıtlasam davayı da kazanıyordum. arkadaşların kazanma şansı yüksek, çünkü ticaret amaçlı iptal ettik demişler, sistem hatası/stok dışı ürün satıldı denmemiş.
Hepsiburada dağıtımda ürünümü iptal etti ve geri çekti. Ben niye kazanamadım? Gitsinler uğraşsınlar ben uğraşmasınlar demiyorum ki zaten 😀.

ikisini de söylediler çelişkili ifadeler veriyorlar

Benim de eskisini iptal edip yeni ürünü sipariş eklemişler ama onaylanmamış daha.
benim ki kargo bekliyor seklinde suan. xpg lancer 6400mhz cl32 32gb kit önermişlerdi bana.

guncelleme: fatura da kesilmemis henuz.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-22 170408.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-22 170408.webp
    17.7 KB · Hit: 64
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler