İntel Arc B580 Ekran kartı

GilGaladd

80+
Reaksiyon skoru
1
Elimde kısıtlı bir bütçe var maksimum 15k ya çıkabilirim ekran kartı için bunu düşündüm ama bununla hangi bileşenler uyumlu olur onu bilmiyorum yardım eder misiniz?

Elimde kısıtlı bir bütçe var maksimum 15k ya çıkabilirim ekran kartı için bunu düşündüm ama bununla hangi bileşenler uyumlu olur onu bilmiyorum yardım eder misiniz?
total bütçe ne sistem için veya elinde hali hazırda parça var mı? kart güzel 2k da kullanacaksan alınabilir bi kart

R5 5600 ile kullanabilirsin ama ekran kartı konusunda ikinci el alabilirsen oradaki seçenekleri de değerlendir.

total bütçe ne sistem için veya elinde hali hazırda parça var mı? kart güzel 2k da kullanacaksan alınabilir bi kart
elimde hazırda parça yok sıfırdan toplayacağım, maksimum 45k ya ulaşabilirim o da bir anda değil maalesef

2. el düşünürsen 13-14 k bandına 7700xt düşünebilirsin belki. ama karşılaştırmalarına bakmanda fayda var hangisi ne kadar daha iyidir bilemiyorum

Ekran kartına uygun bir DDR5 bir tane de DDR4 sistem önerir misiniz işlemci ve anakartta

Am4 için 5600 am5 için 7500f alabilirsin bütçene ve ram bulmana göre

kesinlikle alınır daha önceden kullanmıştım 2kda bile rahat oynatır teknoloji olarakta üzmez xess teknolojisi vs. var rt konusundada üzmez 5060a denk bi kart

Alınır bi sıkıntı olmaz orjinal olduğu sürece

şimdi bir kaç anakart arasında kaldım biri sıfır Colorful Battle-ax B650M plus v14, ikinci el
Ekran görüntüsü 2026-04-23 222208.webp
Gigabyte B650M DS3H am5 ddr5 atx (I/O shield yok) ama fiyatı çok uygun sizce ne yapmalıyım 2 ssd slotu ve 4 ram slotu istiyorum ileride güncelleme yapabilmek için, inteliçin önerileriniz var mı?

Geri