🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bunları almıştım amazon almanyadan geldi türkiyede satılmıyorlardı İyiki almışım o zaman sağlıkları hala yüzde 95te https://amzn.eu/d/0dUnqrSP şunları almadığıma pişman oldum gördüğüm en güzel gözüken ssd 3 kuruş pahalı ve star wars hayranı olmadığım için almamıştım
o diskler neymiş öyle ya ilk kez gördüm efsaneymiş

Adamlar 1 tane daha 9 yazmayı unuttu herhalde.
1776872398683.webp

Bunları almıştım amazon almanyadan geldi türkiyede satılmıyorlardı İyiki almışım o zaman sağlıkları hala yüzde 95te https://amzn.eu/d/0dUnqrSP şunları almadığıma pişman oldum gördüğüm en güzel gözüken ssd 3 kuruş pahalı ve star wars hayranı olmadığım için almamıştım
Baya iyiymiş lan, şaka maka bi ara Amazon Almanya vardı ne güzel 5600 falan almıştım

Panellerde sorunlar 1. Yildan sonra basladigi için risk. Ilk yılda arızalanan panel sayılıdır. Benim 2 samsung TV'de 1,5 yılda arızalandı.
Siz iade mi edeceksiniz hocam, bilemedim ben yine risk alacağım gibi. Gelince yine bi servisi arayıp seri numarasıyla kontrol ettirip kurulum yaptırabilir muyum soracağım. Kutunun açık olduğu geldiğinde belli oluyor muydu yoksa siz servise sorarak mı öğrendiniz?

Siz iade mi edeceksiniz hocam, bilemedim ben yine risk alacağım gibi. Gelince yine bi servisi arayıp seri numarasıyla kontrol ettirip kurulum yaptırabilir muyum soracağım. Kutunun açık olduğu geldiğinde belli oluyor muydu yoksa siz servise sorarak mı öğrendiniz?
Ben acikcasi tam iffalcondan donus alamadim, kendilerine soruyorum garanti kapsami disi diyorlarda bilgisizler gibi. Yarin kurulum ekibi arayacak onlara soracagim, onlar garanti disi derse iade ederim. Benim urunumde 4500 için ikinci el almis olup bide 1 yil garantiden feragat etmek bana mantiksiz geldi. Baska TV'ler dustu mesela 65 inç olanda 10k gibi farklar vardi onlarda umursamazdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri