SalimBdk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 670
Kaçtabiri üst segment biri giriş pulse hotspot ve vram olarak biraz sıcak çalışıyor
Kaçtabiri üst segment biri giriş pulse hotspot ve vram olarak biraz sıcak çalışıyor
Ne zaman aldınız hocambiri üst segment biri giriş pulse hotspot ve vram olarak biraz sıcak çalışıyor
1 hafta oluyorNe zaman aldınız hocam
bu havada cam açık oda soğuk olmasına rağmen vram 78 hotspot 73 5dk 2k testi ya da bana sıcak geldi bilemiyorum cam kapalı olsa oda sıcak olsa neyse deKaçta
Şuna cevabı olan yok mu?36k ya gigabyte gaming oc 9070xt almıştım onu iptal edip bunu alayım mı oc ile yakalayabilir miyim 9070xt yi?
Hiç sıcak değil aksine çok iyi1 hafta oluyor
bu havada cam açık oda soğuk olmasına rağmen vram 78 hotspot 73 5dk 2k testi ya da bana sıcak geldi bilemiyorum cam kapalı olsa oda sıcak olsa neyse de
yakalayamazsın anca paçasından tutarsınŞuna cevabı olan yok mu?
bende akma makma kokma yok temiz temiz kullanıyorum.Şuna cevabı olan yok mu?
Evet hocam bende duydum o jel muhabbetini zaten birazda o yüzden 9070 nitro ya sıcak bakmaya başladım. Sanırım onu iptal edip bunu alacağım.gigabyte en üst seri değilse alınmaz hocam burada konuşmuşlardı jeli meli akıyormuş
ben sapphire rx 9070 pure modelini 270w seklinde kullanıyorum. 9070xt'lere yakin sonuclar alabiliyorum 3dmark testlerinde. silikon sansi onemli bu islerde.36k ya gigabyte gaming oc 9070xt almıştım onu iptal edip bunu alayım mı oc ile yakalayabilir miyim 9070xt yi?