🔥İndirim Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB 360mm 2.999₺

ürün fiyatı indirimli mi ?

Biraz idare edip alıcam zaten mx6 düşünüyorum.
Ryzen 7 9700X Arctic III 360mm kullanıyorum tam yükte cinebench de 15 dakikalık testte max 92 gördüm oyunlarda ortalama olarak 55 70 arası tavsiye ederim.

Macun katı ama kalitesi üst seviye macunlardan biri. bende aktif mjolnir vision modelini kullanıyorum. iletkenliği 12wmk olduğundan 7800x3d gibi bi işlemciyi tam yükte 75 derece üstünü göstettirmedi hiç bi zaman. sürülmesi zor ama çok güzel macun.
Tf 7 den bahsediyorsanız hocam geçen intel bracket içinden çıkmıştı kullanayım dedim kalitesine bir şey diyemem ama acayip sert yapıda bir de mx 6 kızardım sert diye çok uğraştırdı sürerken bu tip macunlarda x şeklinde sürüp bırakın deniyor ama bende de illa yayma alışkanlığı var

Tf 7 den bahsediyorsanız hocam geçen intel bracket içinden çıkmıştı kullanayım dedim kalitesine bir şey diyemem ama acayip sert yapıda bir de mx 6 kızardım sert diye çok uğraştırdı sürerken bu tip macunlarda x şeklinde sürüp bırakın deniyor ama bende de illa yayma alışkanlığı var
evet TF7 den bahsediyorum. bende sürerken zorlandım. hatta bi ara azcık yayarak kullanayim dedim, macun o kadar sertki yaymaya çalıştığım plastiğe falan yapıştı absürd bi an falan yaşadım. ama dediğim gibi baya kaliteli macundur. 6-7 ay oldu yanlış hatırlamıyosam ama hala çok güzel soğutuyo. kalite olarak top 5 e oynayacak macunlardan olabileceğini düşünüyorum. piyasada 10wmk üstü olan macunların tek kullanımlığını 500 tl den aşağı satmıyolar. fiyatına göre kaliteli. bide piyasada dolusuyla arcticin çakmaları dolanırken 50-100 tl verip hem daha kaliteli hemde uzun ömürlü macun tercih ederim açıkçası.

Montajda bi sıkıntı var muhtemelen
montajda sıkıntı olamaz hocam.bundan önce cougar 360mm sıvı soğutmam vardı tabi o daha beterdi 95 demedim bu arada sürekli 85 de değil ama bazı oyunlarda çıkıyor 85'e.

Alabilen frozen edge alsın o daha iyi.

İyi ki okumuşum konuyu. 7700x'i almak istediğim seçeneklerden direk çıkardım.Bu kadar sıcaklık normal değil.

biraz daha ver şunu al bunu al değil de, 3k bütçesi olan adam için şu an bu fiyat direk al mıdır yoksa bu ürüne değmez midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,278
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri