Furkibonoparte
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Arkadaşlar bu sistemi almak mantıklı mı bu konularda bilgim yok o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bana fazla geldi açıkçasıArkadaşlar bu sistemi almak mantıklı mı bu konularda bilgim yok o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ram cl46 , bu kötü bir değer.Arkadaşlar bu sistemi almak mantıklı mı bu konularda bilgim yok o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ne kadardı kral onu da söyle bariHocam bu sistemi ben hepsiburada üzerinden aldım 1 ay oldu yada olmadı hatırlamıyorum gayet memnunum belki bu fiyat bandında başka daha iyi sistemler vardır onu arkadaşlar daha iyi bilir ama eğer aklında bu sistem nasıl fps verir falan düşünüyorsan düşünme al gayet memnunum ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama ben aldığımda bu fiyat değildi
Bu sistemin ram CL değeri çok yüksekmis benimkinin 36 olması gerekiyor birde 49k ya aldım benne kadardı kral onu da söyle bari
Hocam o satıcı farklı gamegaraj gönderikleri setupdaki tam genellikle crucial oluyor CL 36 değeriRam cl46 , bu kötü bir değer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim tercihim bu olurdu
Hmm,OlabilirHocam o satıcı farklı gamegaraj gönderikleri setupdaki tam genellikle crucial oluyor CL 36 değeri
5070 iyi gibi 60 bineBu pckolik ve vatandaki 23 nisan indirimlerindeki oem sistemler için ne diyorsunuz aralarından iyi olan var mı alınır dediğiniz?