Ps4 Slim Mi Ps4 Pro Mu Almalıyım?

deLorean

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar merhaba, kardeşim uzun süredir konsol istiyor benden. konsol işinden pek anlamıyorum da yardımcı olabilir misiniz. ps4 pro 1tb kırılmış içinde oyunlar yüklü halde 2 kolla beraber 16.800e bir yerden buldum. ps4 slim ise yine aynı özelliklerle 14800e buldum. yorumlar mısın alınır mı bunlar ne önerirsiniz

Playstation 4 veya ps4 pro yerine PS5 tavsiye ederim. Eğer PS5 alacak bütçeniz yok ise PS4 pro tavsiye ederim. Fakat ps4/ps4 pro konsollarında çok güncel oyun bulamazsınız. Çünkü multiplatform firmalar bile ps4 konsollarına pek oyun çıkartmıyorlar. Sony de playstation 4 konsollarına desteği tamamen çekmişti.

Playstation 4 veya ps4 pro yerine PS5 tavsiye ederim. Eğer PS5 alacak bütçeniz yok ise PS4 pro tavsiye ederim. Fakat ps4/ps4 pro konsollarında çok güncel oyun bulamazsınız. Çünkü multiplatform firmalar bile ps4 konsollarına pek oyun çıkartmıyorlar. Sony de playstation 4 konsollarına desteği tamamen çekmişti.
hocam benden ziyade kardeşim oynayacak, pek konsol geçmişi olan insanlar değiliz muhtemelen çok üzmez oyunlar bizi o yüzden. kırılmış versiyonunu alıcam büyük ihtimalle, oyunlara o kadar para veremem maalesef. ps5'in kırılmış versiyonları var mı bilmiyorum fakat, 2. eli 30k olan ir konsolun bir de oyununa para veremem maalesef. 16.800 civarına ps4 pro buldum kırılmış haliyle 2 kol beraber. sesli çalışıyor bu dedikleri için de slim de alabilirim o nedenle arada kaldım biraz. teşekkür ederim yanıt için

hocam benden ziyade kardeşim oynayacak, pek konsol geçmişi olan insanlar değiliz muhtemelen çok üzmez oyunlar bizi o yüzden. kırılmış versiyonunu alıcam büyük ihtimalle, oyunlara o kadar para veremem maalesef. ps5'in kırılmış versiyonları var mı bilmiyorum fakat, 2. eli 30k olan ir konsolun bir de oyununa para veremem maalesef. 16.800 civarına ps4 pro buldum kırılmış haliyle 2 kol beraber. sesli çalışıyor bu dedikleri için de slim de alabilirim o nedenle arada kaldım biraz. teşekkür ederim yanıt için
Hocam o zaman ps4 pro kırılmış versiyonunu yine tavsiye ederim. Çünkü sony birinci parti firmalarının yaptığı oyunlar PS4 Pro'da daha iyi performans ve yüksek çözünürlükle oynar. Fakat ps5 kırılmadı diye biliyorum. Gerçi ben yine de ps5 orjinal kullanmaya devam ederim. Çünkü konsol kırılınca online oynanmıyor diye biliyorum. Fakat ps4 pro ps4 slim den söylediğiniz gibi biraz fazla sesli çalışıyor. Ve oyunla pek geçmişiniz yokmuş .Ama yine de ben size tavsiye olarak PS4 PRO tavsiye ediyorum. Fakat güvenilir mi onu da bence onu da araştırıp almanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar merhaba, kardeşim uzun süredir konsol istiyor benden. konsol işinden pek anlamıyorum da yardımcı olabilir misiniz. ps4 pro 1tb kırılmış içinde oyunlar yüklü halde 2 kolla beraber 16.800e bir yerden buldum. ps4 slim ise yine aynı özelliklerle 14800e buldum. yorumlar mısın alınır mı bunlar ne önerirsiniz
16800 ü taşa baglayıp denize atmanız daha saglıklı olucaktır

ps4 slim 1tb kullandım ve satıp ps5 e çevirdim bence ps5 daha iyi fakat bahsettiğiniz rakamlar çok çok fazla ps4 e 14k lar 16k lar aşırı aşırı abartı slim e 9-10 dan fazla kesinlikle verme ayrıca kırılması ne kadar sevilen bir durum ola da pek önermem dediğim gibi 10 dan fazlası günah slim için

neden öyle dedin
oyun bile çıkmayan cihaza 16800 tl vermek saçmalık daha güncel cihaz bakılmalı kırık diye 16800 ü çöpe atacagınıza biraz daha para koyup 25-26 ya zaten o cihazları hoplatan ddr4 kasa toplarsın üstüne tüm sony oyunları ve nicesinide bedava oynarsın konsolun olayı ucuz olması pc parası verdikten sonra mantıgı yok

16 Bin ciddi para bu arada. Zamlardan önce 6 ay garantili Ps5 slim aldım 20Bin'e 2 kollu. Tek kolu 3-4 saysan 16-17ye geliyor zaten. Biraz daha araştırılıp gerekirse tek kol fat kasa alın yine Ps5 alın. 2. Kola da sonra taksitle girer yada 2.el ucuza çözersin

Boşver PS4'ü Xbox Series S al kral ? 9-10K seviyesinde rahat bulunuyor.

Geri