🔥İndirim Migros Algida Dondurmalarda 400Tl ye 200TL indirim

zaten alıyorsun 55 tl kargo ücretiyle 150 tl indirimli geliyor sanal marketten alın alıcaksanız 250 tl indirim oluyor

1776941034320.webp

Ben mi yanlış aldım bu niye düşmedi

Kesme dondurma kalmamış başka ne ekleyebiliriz indirim için?

Geçen alacaktım yerine bi tane golfun magnumunu aldım efsane tadı. O da ulkerinmis hayret yani güzel bir şey yapmışlar. Siyah bisküvi arasına maraş dondurması vardı golfun efsaneydi o da. Şimdi bulamıyorum migrosta da yok
Onu bir kere yedim daha bulamadım. harbiden çok güzeldi ağızda eriyordu bisküvisi

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
büyük dondurmalar ekleyince düşüyor
büyük dondurma dediğin kutu mu?
Unilevar ürünü. Unilever'in İsrail'i destekleyen ve fon sağlayan bir şirket olmasından dolayı.
Benim açımdan buradaki mesele din kardeşliği değil. İnsani suç işleniyor ve buna destek vermiyorum.
Evet doğu Türkistan hakkında daha fazla sesimizin çıkması gerek bu da bizim ayıbımız.
çok güzel riyakarlığı bilmen hoşuma gitti bu bizim ayıbımız diyip üstüde kapatılacak bir şey değil orada buranın 100 katı suç işleniyor daha uzun süredir işleniyor ve orası Türk milleti burası noname bir yer

çok güzel riyakarlığı bilmen hoşuma gitti bu bizim ayıbımız diyip üstüde kapatılacak bir şey değil orada buranın 100 katı suç işleniyor daha uzun süredir işleniyor ve orası Türk milleti burası noname bir yer
evet

Biliyorum, herkesin Doğu Türkistan konusunu diğer taraftan daha fazla konuşması gerek.

Geri