neyin boykotuBoykot ürünü.
n
neyin boykotu
Unilevar ürünü. Unilever'in İsrail'i destekleyen ve fon sağlayan bir şirket olmasından dolayı.amerikan markasıya ondan
Onu bir kere yedim daha bulamadım. harbiden çok güzeldi ağızda eriyordu bisküvisiGeçen alacaktım yerine bi tane golfun magnumunu aldım efsane tadı. O da ulkerinmis hayret yani güzel bir şey yapmışlar. Siyah bisküvi arasına maraş dondurması vardı golfun efsaneydi o da. Şimdi bulamıyorum migrosta da yok
büyük dondurma dediğin kutu mu?büyük dondurmalar ekleyince düşüyor
çok güzel riyakarlığı bilmen hoşuma gitti bu bizim ayıbımız diyip üstüde kapatılacak bir şey değil orada buranın 100 katı suç işleniyor daha uzun süredir işleniyor ve orası Türk milleti burası noname bir yerUnilevar ürünü. Unilever'in İsrail'i destekleyen ve fon sağlayan bir şirket olmasından dolayı.
Benim açımdan buradaki mesele din kardeşliği değil. İnsani suç işleniyor ve buna destek vermiyorum.
Evet doğu Türkistan hakkında daha fazla sesimizin çıkması gerek bu da bizim ayıbımız.
evetbüyük dondurma dediğin kutu mu?
çok güzel riyakarlığı bilmen hoşuma gitti bu bizim ayıbımız diyip üstüde kapatılacak bir şey değil orada buranın 100 katı suç işleniyor daha uzun süredir işleniyor ve orası Türk milleti burası noname bir yer
Biliyorum, herkesin Doğu Türkistan konusunu diğer taraftan daha fazla konuşması gerek.büyük dondurma dediğin kutu mu?
çok güzel riyakarlığı bilmen hoşuma gitti bu bizim ayıbımız diyip üstüde kapatılacak bir şey değil orada buranın 100 katı suç işleniyor daha uzun süredir işleniyor ve orası Türk milleti burası noname bir yer