GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT TZ5 NEO Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.40V RGB PC RamBenimki geldi
Alıntıyı görüntüle
benim ki bugun 11.30 gibi kargoya verildi. herhangi bir bildirim gelmedi ama taşıma belgesi düzenlenmiş ürüne.Muadil ürün teklif edilip kargolanan var mı benimki hala kargo bekliyo
geç düşüyor bugün verilmez zaten resmi tatil bi deKargoya verilmemiş hala benimki
Mh yarın kargoya verilir demiş birkaç kişiyegeç düşüyor bugün verilmez zaten resmi tatil bi de
şimdi benimki de dağıtıma çıktı diye mesaj geldivatan da yurtiçi kargo da bugün çalışıyor diye biliyorum müşteri hizmetleri de bugün kargolanır demişti
O değil eski bir indirim, yine aynı gün bitmişti fırsat olan ürünler.Ekran kartı baya uzun süre indirimde kaldı aralıklarla. Hatta en son daha da ucuza vermişlerdi ben 5070ti’yı 44 almıştım sonra 41 e düşmüştü galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal edildiğini söyleyip daha sonra ram’i satışa koyanı gördüm. Belki farklı ürünlerdir ama dün konuşmadıysanız tekrar şansınızı deneyin bence.
Taşıma belgesini nerden görüyosun kibenim ki bugun 11.30 gibi kargoya verildi. herhangi bir bildirim gelmedi ama taşıma belgesi düzenlenmiş ürüne.
peki satmayı düşünürmüsünGSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT TZ5 NEO Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.40V RGB PC Ram
Benimde geldi . Takas düşünürmüsünüz
yurtiçi kargonun abonesiyim, oradan adima duzenlenen kargolari anlik gorebiliyorum. siz de abone olabilirsiniz. vatandaki isim,tel,tc kimlik no ile aynı olsun ama abonelik bilgileriniz, yoksa göremeyebilirsiniz...Taşıma belgesini nerden görüyosun ki
Benimki hala kargo bekliyor yazıyor
3 farklı ilden karMuadil ürün teklif edilip kargolanan var mı benimki hala kargo bekliyo
Yurt içi kargo uygulamasında aynı telefon numarası ile kaydolup bakabilirsin. Benim 2 tanesi düşmüş oraya.Taşıma belgesini nerden görüyosun ki
Benimki hala kargo bekliyor yazıyor