❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

ben teşhir alabilirdim umranıye canparktan.xpg lancer blade 24x2 6000 mhz cl30 13.369 tl 1000tl axes chıp para ile 12.369 geldi.nasıl sizce kullanmak için aldım.1 tane kalmıştı.
yarım saat oldu 2x16 lardı taktım gayet iyi gidiyor şuan uzun kullanımda göreceğiz farkı

Benim ışıklı mışıklı DDR 4 ram kargoya verilmiş, biri Çorumdan geliyor diğeri İstanbul Zeytinburnun'dan bu vatanın harbi çok değişik bir sistemi var gerçekten.
Benim 2x16 da aynı şekil olmuş ikisini de Ankara’nın farklı ilçelerinden ayrı kargolarla yollamışlar bari tek paket yapsaydınız be bu kadar kargo ücreti gereksiz masraf değil mi vatan için 😀

Anladık hani adamlar depoyla çalışmıyor ürünleri random bir şubeden almışız gibi değerlendirip o şubeye kargo yaptırıyor falan da hiçbir şubede aynı model RAM den iki tane yok muydu da böyle yolladınız? Sadece bana olsa denk gelmiştir der yine laf etmem de herkese benzer yapmış adamlar.

2 ay üst üste 3. pazartesi indirim oldu gelecek ay aynı tarihte olabilir belki.
Bu tip indirimleri takip ettiğim kadarıyla vatan asla 1 defa yapmıyor 2. kesin geliyor ama birkaç defadan sonra daha yapmıyorlar. Bir dönem de ekran kartlarını baya piyasa altı vermişti kendileri.

Bu tip indirimleri takip ettiğim kadarıyla vatan asla 1 defa yapmıyor 2. kesin geliyor ama birkaç defadan sonra daha yapmıyorlar. Bir dönem de ekran kartlarını baya piyasa altı vermişti kendileri.
Evet bu arada ekran kartı indirimi de 2. defa olmuştu hatta ordan rx 9060xt 16 gb çekmiştim 15 bin tl ye

ddr5 ramleri iptal edilip daha sonra alabilen var mı benim iki tane iptal edilmiş farklı siparişlerdi

Muadil ürün teklif edilip kargolanan var mı benimki hala kargo bekliyo

Benimki geldi
6206.webp

Ekran kartı baya uzun süre indirimde kaldı aralıklarla. Hatta en son daha da ucuza vermişlerdi ben 5070ti’yı 44 almıştım sonra 41 e düşmüştü galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptale düşmüştü maile bile cevap vermediler. Mh bizlik değil diyor. Muhtemelen vermezler
İptal edildiğini söyleyip daha sonra ram’i satışa koyanı gördüm. Belki farklı ürünlerdir ama dün konuşmadıysanız tekrar şansınızı deneyin bence.

Geri