Aynen öyle hocam ben baya bir fark atar diyodum yanılmışım o kadar övüldü ki yabancı forumlarda onlar bile şaşırmıştır.ben cs de 1000 fps verir sanmıştım ama atılan video ya göre 9950x3d ile 9950x3d2 arasında pek fark yok %1 bile neredeyse aynı e niye gidip 20 bin tl fazla verelim saçmalık.
Ya hocam gerek olmayan minimal farklar. 9950x3d de 34k dediğim gibi ona vereceğim parayla 7500f+ 5060 ti 16gb alırım.ben cs de 1000 fps verir sanmıştım ama atılan video ya göre 9950x3d ile 9950x3d2 arasında pek fark yok %1 bile neredeyse aynı e niye gidip 20 bin tl fazla verelim saçmalık.
aynen ama önbellek yükseldikçe fps devasa yükselirdi burda ya video scam bir video ya da var bir iş çözemedimYa hocam gerek olmayan minimal farklar.
Hocam şeyden de olabilir. Render işlemcileri genellikle x3d işlemcileri render işlerini, kendi adıma konuşayım. Çok bilmediğim için render işlerinde büyük bir fark yaratabilir. Ama amatör seviyede edit, adobe vs. Veya oyun için dediğim gibi çok küçük minimal farklar.aynen ama önbellek yükseldikçe fps devasa yükselirdi burda ya video scam bir video ya da var bir iş çözemedim![]()
bu adamlar tekellesti iyice ben bir işlemci çıkarayım size![]()
AMD Ryzen 9 9950X3D2 Dual Edition Tray İşlemci
Sadece AMD Ryzen işlemciler, devasa oyun performansı artışı sağlayan özel AMD 2. Nesil 3D V-Cache™ teknolojisine sahip modeller sunar. AMD, amiral gemisi Ryzen 9000X3D Serisi işlemcilerini…www.gaming.gen.tr
hocam sizin işlemci gene iyi benim 5900x var o zamanlar bir an önce alayım geçeyim diyordum x3d ler yeni çıkıyordu 5800x3d diye keşke onu alsaymışım cs de şimdi 300 ün altına düşmüyeyim diye çırpınıyorumBeklemedeyiz hocam![]()